ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Γκαργκάνο και Γεμπντά

Γκαργκάνο και Γεμπντά

07/08/2011

Επιλογές πρώτης γραμμής θεωρεί για τον Ολυμπιακό τους Γκαργκάνο και Γεμπντά ο αρχισκάουτερ της Νάπολι.

Ο Μάρκο Τζουνίνο μίλησε στον Πρωταθλητή για τους δύο ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας που έχουν προταθεί και φέρεται να απασχολούν τον Ολυμπιακό.


Για τον Γεμπντά: «Ο Γεμπντά είναι ένας πολύ καλός μέσος. Θα έλεγα ότι πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο χαφ, αφού μπορεί να κάνει τα πάντα στον άξονα από τη μία περιοχή στην άλλη. Πρόκειται για box to box και, επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε αν μου θυμίζει κάποιον πιο γνωστό παίκτη, θα σας πω για τον Γιάγια Τουρέ! Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού λατρεύουν τον Τουρέ και ο Γεμπντά έχει αυτό το ποδοσφαιρικό στιλ. Κάνει τις ίδιες δουλειές μέσα στο γήπεδο, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά δεν έχει την ποιότητα του Ιβοριανού, ο οποίος είναι άλλη κλάση".


Για τον Γκαργκάνο: "Είναι σπουδαίος. Δεν έχει τις επιθετικές ικανότητες του Γεμπντά, αλλά είναι καλύτερος. Πιο γρήγορος;, πιο σκληρός στα μαρκαρίσματα, πεισματάρης, με τρομερές δυνάμεις. Ο Γεμπντά δεν είναι ούτε τόσο δυνατός, ούτε τόσο γρήγορος στις αντιδράσεις του, σε σύγκριση με τον Γκαργκάνο. Αν μπορέσει ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει ως δανεικό, θα είναι πολύ σημαντική προσθήκη. Πάντως, αυτό που ξέρω είναι ότι η Νάπολι για να τον  παραχωρήσει ζητά περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η αξία του είναι ακόμα μεγαλύτερη".
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου