ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Μηνύει τον Τσολακάκη ο Λεμονής!

Μηνύει τον Τσολακάκη ο Λεμονής!

22/08/2011
Μηνύει τον Τσολακάκη ο Λεμονής!
«Πόλεμος» στη Νέα Σμύρνη (μέσα σ' όλα…), μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Οι χθεσινές δηλώσεις του Τάκη Λεμονή άναψαν… φωτιές, με τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη να κατηγορεί -εμμέσως πλην σαφώς- σήμερα τον τεχνικό του Πανιωνίου ότι πήρε «μίζα» 50.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μανιάτη στον Ολυμπιακό, τον Γεράσιμο Βεντούρη να παρεμβαίνει και να διαψεύδει τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και τον ίδιο τον Λεμονή να αφήνει… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στον κ. Τσολακάκη!

Ο τελευταίος τόνισε πως τα χρήματα που οφείλονται στον προπονητή των «κυανέρυθρων» και τους συνεργάτες του είναι αυτά από τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Μανιάτη στον Ολυμπιακό, τον περασμένο Γενάρη!

Η δήλωση αυτή του Κωνσταντίνου Τσολακάκη (στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ) προκάλεσε την παρέμβαση του Γεράσιμου Βεντούρη, που διέψευσε τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, τονίζοντας πως, «όταν ο κ. Λεμονής ήρθε στον Πανιώνιο, το Δεκέμβρη, συμφωνήσαμε να ρίξει το κασέ του… Όμως, αν γινόταν κάποια πώληση παίκτη, θα έπαιρνε 50.000 ευρώ».

Τελευταίος… παρενέβη και ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος, όπως προείπαμε, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του κ. Τσολακάκη: «Ο κ. Τσολακάκης είναι υπόλογος και θα πρέπει να αποδείξει τα λεγόμενά του», είπε!
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου