ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

"Ενοχλημένος" από τη στάση του Ριέρα

"Ενοχλημένος" από τη στάση του Ριέρα

Πολύ ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Άλμπερτ Ριέρα και τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου είναι ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αρκετός κόσμος "χαλάστηκε" από τη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατασαράι και ένας από αυτούς είναι και ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί (και δεν έχει και άδικο) ότι ο συμπατριώτης του, χωρίς καμία προειδοποίηση, "κρεμάει" την ομάδα, καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του, όπως θα έπρεπε, και οι επιλογές που έχει να "κοιτάξει" είναι σαφώς περιορισμένες, αφού μπορεί να υπογράψει μόνο ελεύθερους παίκτες.

Αυτό του έδωσε να καταλάβει και στη συζήτηση που είχαν μετά την προπόνηση της Παρασκευής (2/9), ενώ του θύμισε ότι είναι καθαρά δική του επιλογή και τον "εκθέτει" στα μάτια των οπαδών και της διοίκησης, ωστόσο ο Ριέρα δεν άκουγε τίποτα έχοντας στα χέρια του τη "χρυσή" πρόταση των Τούρκων. Σε κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν και πλέον το γυαλί  δείχνει να έχει σπάσει ανάμεσα στους δύο άνδρες, οι οποίοι πριν από μερικά χρόνια είχαν οδηγήσει την Εσπανιόλ στον τελικό του UEFA Cup.

O Βαλβέρδε, ο οποίος εμπιστεύεται τους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, έβαζε το χέρι του στη φωτιά για τον Άλμπερτ Ριέρα και δεν περίμενε να φύγει με την πρώτη ευκαιρία, αφήνοντας την ομάδα (που έτσι κι αλλιώς τον πλήρωνε πλουσιοπάροχα) στα κρύα του λουτρού, είναι πολύ ενοχλημένος με τον πρώην, πλέον, παίκτη του αφού τον υπολόγιζε ως βασικότατο στέλεχος της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για τις υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, περιμένοντας ότι παρά την περσινή μέτρια χρονιά του, φέτος θα έπαιζε σύμφωνα με την αξία του και θα έπαιρνε την ομάδα στις πλάτες του.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου