ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Όλα ή τίποτα!

Όλα ή τίποτα!

7/10/2011
Όλα ή τίποτα! 
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Κροατία (21:45, MEGA / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει απόψε να βρεθεί με το… ενάμιση πόδι στην τελική φάση του Euro 2012, αφού την Τρίτη (11/10) θα θέλει μόλις έναν βαθμό στην έδρα της Γεωργίας του Τιμούρ Κετσπάγια. Οι Έλληνες διεθνείς καλούνται να φανούν συνεπείς στο ραντεβού και να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Ζαραδούκα μπροστά του. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Κατσουράνης και Καραγκούνης. Ως δεξί εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Σαμαράς, στα αριστερά θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χιώτης, Σπυρόπουλος, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Κονέ, Μάκος, Πέτσος και Βύντας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή με Ισραήλ και Λετονία, απουσιάζουν οι Μανιάτης, Καφές, Λυμπερόπουλος, Φετφατζίδης, Γεωργιάδης, Νίνης και Σηφάκης.

Πώς θα αγωνιστούν οι Κροάτες

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Σλάβιν Μπίλιτς την Κροατία στο φαληρικό γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο 43χρονος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Πλετίκοσα και στην άμυνα (από δεξιά προς αριστερά) τους Λόβρεν, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα και Στρίνιτς. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Βουκόγιεβιτς-Μόντριτς, έχοντας στα πλάγια τον Μάντζουκιτς και τον Πέρισιτς. Πιο μπροστά θα παίξει ο Κράνιτσαρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γέλαβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν Βίντα, Βρσάλικο, Κελάβα, Σούμπασιτς, Ράκιτις, Γιαγιάλιο, Ντουίμοβιτς, Μπαντέλι, Εντουάρντο και Κάλινιτς. Οι Κροάτες δεν υπολογίζουν τους Ίβιτσα Όλιτς, Ντάριο Σρνα, Ντάνιελ Πράνιτς, Ίβο Ιλίσεβιτς και Μλάντεν Πέτριτς.

Έταξε έξτρα πριμ ο Πιλάβιος!

Την υπόσχεση πως θα δώσει έξτρα πριμ στους Έλληνες διεθνείς, αν καταφέρουν να προκριθούν στην τελική φάση του Euro 2012, έδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. Αυτό το πριμ θα έρθει να προστεθεί σε αυτό που τους είχε υποσχεθεί για τη νίκη στο Ισραήλ. Για να εισπράξουν οι παίκτες του Σάντος αυτά τα δύο πριμ, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι τα χρήματα θα είναι από μερίδιο του μπόνους που παίρνουν οι ομοσπονδίες από την UEFA για τη συμμετοχή στην τελική φάση.

Η UEFA τιμά Ζαγοράκη, Μπασινά, Καραγκούνη

Τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Γιώργο Καραγκούνη και Αγγελο Μπασινά θα τιμήσει η UEFA πριν από τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Κροατία. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα απονείμει τιμητική διάκριση στους τρεις παίκτες στο πλαίσιο των βραβεύσεων σε όσους ποδοσφαιριστές ομάδων που είναι μέλη της έχουν στο ενεργητικό τους τουλάχιστον 100 διεθνείς συμμετοχές. Τη βράβευση θα κάνει ο Σοφοκλής Πιλάβιος εκ μέρους του Μισέλ Πλατινί.

Η βαθμολογία του ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1 Κροατία 19 (16-5)
2 Ελλάδα 18 (10-4)
3 Ισραήλ 13 (11-11)
4 Γεωργία 10 (6-7)
5 Λετονία 8 (7-10)
6 Μάλτα 1 (4-17)

Η προτελευταία αγωνιστική

Λετονία-Μάλτα (20:00)
Ελλάδα-Κροατία (21:45)

Η τελευταία αγωνιστική (11/10/2011)

Κροατία-Λετονία (20:00)
Γεωργία-Ελλάδα (20:00)
Μάλτα-Ισραήλ (20:00)

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου