ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

MotoGP: Απών από τις δοκιμές της GP12 ο Ρόσι

 MotoGP: Απών από τις δοκιμές της GP12 ο Ρόσι 

7/10/2011

Ο Βαλεντίνο Ρόσι χάνει τις δοκιμές της Ducati GP12 στη Χερέθ  λόγω τραυματισμού, στην Ιαπωνία τη θέση του πήρε ο Νίκι Χέιντεν.
Ακόμη και αν έχεις κατακτήσει 9 παγκόσμιους τίτλους χρειάζεται να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Ο Βαλεντίνο Ρόσι φαίνεται πως φέτος δεν έχει συναντηθεί με αυτήν. Αυτήν τη φορά ο Ιταλός θα χάσει το προγραμματισμένο τεστ της Ducati στην πίστα της Χερέθ για την GP12 λόγω τραυματισμού στο χέρι. Στην πτώση που είχε στον αγώνα του Μοτέγκι (φωτογραφία) υπέστη ένα ελαφρύ κάταγμα σε ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού το οποίο παρότι δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι αρκετό για  να τον κρατήσει εκτός δράσης.
Η ομάδα της Ducati είχε προγραμματίσει στην ισπανική πίστα ένα τριήμερο τεστ. Ο Ρόσι  θα οδηγούσε για τελευταία φορά τη μοτοσικλέτα της επόμενης σεζόν πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές της Βαλένθια για το 2012.
 Όμως ο «δόκτωρ» προτιμά να αναρρώσει προκειμένου να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα των MotoGP στο Φίλιπ Άιλαντ. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ducati ο Ιταλός δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει μέρος στο Αυστραλιανό γκραν πρι.
Τη θέση του Βαλεντίνο Ρόσι στις δοκιμές θα πάρει ο Νίκι Χέιντεν. Βέβαια όλοι ψάχνουν τι θα δοκιμάσει Χέιντεν. Η πρώτη επιλογή είναι το πλαίσιο που χρησιμοποίησε ο Ρόσι στην Αραγκόν αλλά με τις μεγαλύτερες δοκούς . Όμως οι πληροφορίες θέλουν η Ducati να έχει και το περιμετρικό αλουμινένιο.



www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου