ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μανωλά,Γκέκα,ΣαλπιγγίδηΣαμαρά,Κατσουράνη,Καραγκούνη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μανωλά,Γκέκα,ΣαλπιγγίδηΣαμαρά,Κατσουράνη Καραγκούνη

Μανωλάς. «Νίκη κόντρα στην Γεωργία»

8/10/2011
«Νίκη κόντρα στην Γεωργία»
Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους Έλληνες διεθνείς όσο και στον προπονητή της ομάδας έδωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ, Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία και δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γεωργία.

«Το αποτέλεσμα αυτό μας έφερε στην πρώτη θέση. Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στον προπονητή, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει αλλάξει την αγωνιστική νοοτροπία. Πραγματικά εύχομαι να νικήσουμε και την Γεωργία και να προκριθούμε στο Euro κάτι που από μόνο του είναι πολύ μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Μανωλάς.

Γκέκας: «Αν μετάνιωσα; Σημασία έχει ότι είμαι εδώ

Γκέκας: «Αν μετάνιωσα; Σημασία έχει ότι είμαι εδώ» 
Στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, ο Φάνης Γκέκας βρήκε δίχτυα και βοήθησε να έρθει η σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί της Κροατίας.

Ο διεθνής επιθετικός δεν θέλησε να αναφερθεί στο τι τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός επιλογών Σάντος, απλά σημείωσε: «Λάθη έχω κάνει, δεν θέλω να πω αν μετάνιωσα. Σημασία έχει ότι είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος».

Οι δηλώσεις του άσου της Άιντραχτ:

«Η Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια. Δεν θέλω να πω αν μετάνιωσα. Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δεν μετανιώνω. Σημασία έχει ότι τώρα είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος.

Δεν έχω να δώσω απαντήσεις ούτε στον εαυτό μου, ούτε σε κανέναν. Στην καριέρα μου έχω αποδείξει πολλά πράγματα. Μίλησα με τον προπονητή, του εξήγησα ότι δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα και ήταν επιλογή του να παίξω.

Σκοπός στο τελευταίο παιχνίδι (με τη Γεωργία) είναι να κερδίσει η ομάδα (σ.σ. αρκεί και η ισοπαλία) και να προκριθεί. Έχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην εθνική έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες». 



Σαλπιγγίδης: «Μίλησε… η ελληνική καρδια

Σαλπιγγίδης: «Μίλησε… η ελληνική καρδιά»! 
Χαρούμενος που η Εθνική απάντησε στο γήπεδο στις μεγαλοστομίες των Κροατών (2-0) και για το γεγονός ότι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 απέχει ελάχιστα μακριά από τα χέρια του ίδιου και των συμπαικτών του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ:

Για τη σημαντική νίκη επί της Κροατίας: «Σήμερα ήταν το πρώτο βήμα. Απονέμει ένα ακόμη ένα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο “μίλησε” η ελληνική καρδιά. Η Κροατία είναι πολύ ποιοτική ομάδα, εμείς όμως είχαμε ψυχή και καρδιά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα δύο πρόσωπα που εμφάνισε η Εθνική: «Ο προπονητής μας έδωσε εντολές που προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε. Αυτό δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο (στο πρώτο ημίχρονο). Πάντα υπάρχει άγχος, το θέμα είναι σε πιο σημείο σε καταβάλει. Και βέβαια υπάρχουν οι καλές και οι κακές εμφανίσεις. Ευτυχώς μεταμορφωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε».

Για τα υποτιμητικά σχόλια των αντιπάλων: «Όταν υπάρχει υπεροψία από τον αντίπαλο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Λειτουργεί ο εγωισμός. Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε στα μεγάλα λόγια. Εμείς θα μιλήσουμε την Τρίτη. Πάμε να νικήσουμε τη Γεωργία. Ελπίζουμε να πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα». 

Σαμαράς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»

Σαμαράς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι» 
Κάθε άλλο παρά σίγουρη θεωρεί την πρόκριση στο Euro ο Γιώργος Σαμαράς, μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας (2-0).

Ο επιθετικός της Σέλτικ τόνισε πως θα πρέπει όλοι να μείνουν προσγειωμένοι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Γεωργία, ενώ υπογράμμισε πως μόνο περήφανος μπορεί να νιώθει κάποιος όταν αγωνίζεται με το εθνόσημο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαμαράς:

Για τη νίκη κόντρα στην Κροατία: «Μία σπουδαία νίκη με μεγάλη δυσκολία. Είχαμε κακή εμφάνιση πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και νικήσαμε δίκαια. Υπήρχε ένας μικρός “πόλεμος” με τους παίκτες και τον προπονητή Κροατίας, αλλά εμείς συγκεντρωθήκαμε και αυτό το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την εμφάνισή του: «Είχα μιλήσει με τον προπονητή εντός της εβδομάδας, όπου που μου είχε ζητήσει κάποια πράγματα τα οποία βγήκανε».

Για το τέρμα που σημείωσε: «Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα νίκησε. Δεν μετράει ποιος πέτυχε το γκολ. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα και δεν κοιτάζω ατομιστικά το ποδόσφαιρο, αλλά σαν ωραίο παιχνίδι. Το σύνολο των παικτών είναι αυτό που κάνει την ομάδα».

Για τη συμμετοχή με το εθνόσημο: «Εμείς είμαστε επαγγελματίες και περήφανοι που παίζουμε για την Εθνική ομάδα και την Ελλάδα. Αυτό που κοιτάμε είναι για γινόμαστε καλύτεροι και να δίνουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά θα πρέπει αν μείνουμε προσγειωμένοι για το δύσκολο παιχνίδι με τη Γεωργία».

Κατσουράνης: «Δεν περάσαμε ακόμα»

Κατσουράνης: «Δεν περάσαμε ακόμα» 
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κώστας Κατσουράνης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Κροατία. Ο μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως ακόμα δεν χει έρθει η πρόκριση και άπαντες πρέπει να συνεχίσουν με το κεφάλι χαμηλά.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε λίγο φόβο. Όταν μπορούσαμε να παίξουμε την μπάλα κάτω όπως έπρεπε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι πήγαμε καλά. Οι Κροάτες είχαν μόνο ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν έκαναν φάσεις. Εμείς παίξαμε ωραία μπάλα και γίναμε επικίνδυνοι. Αυτό και εκμεταλλευτήκαμε.

Εμείς πάμε με την ψυχή και το ταλέντο μας για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Ο στόχος μας είναι να προκρινόμαστε και να έχουμε το ποδόσφαιρό μας όσο πιο ψηλά μπορούμε
», τόνισε αρχικά.

Παράλληλα συνέχισε: «Θα συνεχίσουμε ταπεινά δεν περάσαμε ακόμα. Πανηγυρίσαμε γιατί είχε κόσμο το γήπεδο και ήμασταν χαρούμενοι. Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω».

Καραγκούνης: «Να μην το αφήσουμε στην μέση»

Καραγκούνης: «Να μην το αφήσουμε στην μέση» 
Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και την νίκη επί της Κροατίας εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθαρίζοντας όμως ότι αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Τιφλίδα κόντρα στην Γεωργία, δεν θα έχει κανένα νόημα. «Θα είναι κρίμα να αφήσουμε στην μέση τέτοια προσπάθεια. Σήμερα βγάλαμε προσωπικότητα», πρόσθεσε.

«Ήταν μία μεγάλη βραδιά για μας. Η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο δώρο και για την βράβευσή μας. Πετύχαμε την νίκη αφού κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα», δήλωσε αρχικά ο Καραγκούνης και πρόσθεσε αναφορικά με την εμφάνιση της Ελλάδας:

«Η ομάδα μας έχει πολύ μεγάλη προσήλωση στον στόχο της. Αυτό είναι μεγάλο ατού. Περιμένουμε όλοι μαζί το λάθος του αντιπάλου μας και κοιτάμε να μην κάνουμε εμείς λάθος. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Σε κάθε ματς μπαίνουμε μέσα για να τα δώσουμε όλα. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε 15 ματς αήττητοι. Βγάλαμε προσωπικότητα στο ματς και όταν πετυχαίνουμε γκολ είναι σαν να τελειώνει το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για την αλλαγή εικόνας της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, πρόσθεσε:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε κινδυνέψει. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε και ήρθε το γκολ. Ο προπονητής μας είπε ότι μπορούμε και δεν πρέπει να το φοβηθούμε γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα»

Αναφορικά με το ματς με την Γεωργία την Τρίτη και τις απουσίες που έχει η Ελλάδα, είπε: «Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απουσίες. Πάντα κάποιοι λείπουν. Όσο σημαντικοί και να είναι έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε όλοι σαν ομάδα μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Απέναντί μας θα είναι μία καλή ομάδα και ένας προπονητής που θέλει κατά κάποιο τρόπο ρεβάνς. Δεν πετάμε στα σύννεφα και σήμερα το πανηγυρίσαμε έντονα για τον κόσμο. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μην ξεχνάτε ότι αν πάρουμε την πρόκριση θα είμαστε για τρίτο συνεχόμενο Euro παρόντες και δεν πρέπει να χάσουμε τέτοιον στόχο».

Για την προσωπικότητα που έβγαλε η Ελλάδα, ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε: «Πιστεύω ότι και σήμερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε τρεις πρωταθλητές Ευρώπης στην σύνθεσή μας και αυτό δεν το έχουν πολλές ομάδες. Άσχετα αν είναι 30, 45 ή 55 ετών. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι θα είναι κρίμα να χάσουμε τον στόχο μας»

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου