ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

«Άλλος κόσμος ο Ολυμπιακός»

«Άλλος κόσμος ο Ολυμπιακός»

7/10/2011
«Άλλος κόσμος ο Ολυμπιακός»
Εντυπωσιασμένος από τον Ολυμπιακό και την οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα δήλωσε ο Κρις Γιάνσενς. Ο τεχνικός της βελγικής Λιρς παρακολούθησε για δύο ημέρες τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, σαν μέρος του προγράμματος για να εξασφαλίσει το δίπλωμα προπονητή (Pro Licence) και μίλησε για έναν τελείως διαφορετικό κόσμο από αυτόν που έχει συνηθίσει.

«Σαν μέρος του προγράμματος για την απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος, οφείλεις να επισκεφτείς κάποιες ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League. Εγώ επέλεξα τον Ολυμπιακό. Οι διαφορές με τη Λιρς είναι μεγάλες, ιδιαίτερα σε επίπεδο οργάνωσης και υποδομών. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων υπήρχαν μόλις 15 παίκτες στην προπόνηση, αλλά είχαν από πάνω τους εννέα άτομα. Τρεις γυμναστές, τέσσερις βοηθούς, έναν άτομο για τον εξοπλισμό και τον προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι πολύ φιλικός και είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω μαζί του ιδέες για το ποδόσφαιρο», δήλωσε στον βελγικό Τύπο και πρόσθεσε:

«Ακόμη κι εκτός γηπέδου οι διαφορές είναι μεγάλες. Υπάρχει μόνιμος μάγειρας στις εγκαταστάσεις, ο καθένας έχει το δικό του δωμάτιο και εκεί αποσύρεται η ομάδα πριν από τους αγώνες. Επιπλέον υπάρχει πισίνα, γυμναστήριο, τα πάντα! Ένας ποδοσφαιριστής απλώς σκέφτεται τα αγωνιστικά του καθήκοντα. Όλα είναι επαγγελματικά οργανωμένα. Είναι όνειρο να εργάζεσαι σαν προπονητής σε έναν τέτοιο σύλλογο. Βρέθηκα σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο του ποδοσφαίρου».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου