ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ακονίζει τα δόντια του για ΑΕΚ (video)

Ακονίζει τα δόντια του για ΑΕΚ (video)

Δεν ξεχνά ο "τρομοκράτης" τις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη στην Ρόδο και ετοιμάζεται να δώσει νέες απαντήσεις αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ. Τι ζήτησε ο Ραφίκ Τζεμπούρ από τον προπονητή του στην Εθνική Αλγερίας και το πάθος του ενόψει ΑΕΚ (video).
Έτοιμος για νέο σόου κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος ζήτησε από τον προπονητή του στην Εθνική Αλγερίας να μην αγωνιστεί κόντρα στην Κεντρική Αφρική για να μην καταπονηθεί περισσότερο ο οργανισμός του και να τα δώσει όλα κόντρα στην πρώην του ομάδα.
Ο 27χρονος επιθετικός νιώθει λίγο κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και επί τούτου σε συνομιλία του με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, του μετέφερε πως είναι καλύτερο να τον προφυλάξει, στο ματς που ακολουθεί με την Κεντρική Αφρική, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Την Πέμπτη ξέσπασε μία φημολογία που ήθελε τον παίκτη να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο να έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός του διαμήνυσε ότι δεν έχει καμία ενόχληση και ότι απλά νιώθει κάπως κουρασμένος από τα παιχνίδια που έχει δώσει με τους πρωταθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, προϊδέασε τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ για την πρόθεση του να μιλήσει με τον Χαλίλχοτζιτς, για το ενδεχόμενο να μην τον ξεκινήσει στην επερχόμενη συνάντηση με την Κεντρική Αφρική.

Εκτός, όμως, από την κούραση, ο Αλγερινός έχει κι άλλον έναν βασικό λόγο, για να θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Αυτός δεν είναι άλλος από το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Βλέπετε, χρωστάει ακόμα μερικά "τεμάχια" στην πρώην του ομάδα, καθώς δεν έχει ξεχάσει τις περίφημες δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος είχε πει διάφορα σε εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών της "Ένωσης" στην Ρόδο.

Να θυμίσουμε ότι, ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε πει πως "δεν είναι άντρας ο Τζεμπούρ", δείχνοντας να μην μπορεί να χωνέψει την συμφωνία του Αλγερινού με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα δύο γκολ που πέτυχε στην περίφημη "6αρα" στο "Γ. Καραϊσκάκης", πέρυσι για την 27η αγωνιστική της Super League.

Δείτε τα σόου του Αλγερινού στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην ΑΕΚ:

Olympiacos - AEK 6-0 by pklora7

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου