ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Παίζει μόνος του ο πρίγκιπας

Παίζει μόνος του ο πρίγκιπας

7/10/2011
Παίζει μόνος του ο πρίγκιπας
Το «μπλόκο» που όρθωσε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Arboris Capital ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την υποψηφιότητα του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για να γίνει νέο αφεντικό στο σύλλογο. Το χθεσινό ΔΣ αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα στη γενική συνέλευση των μετόχων που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου, αν και ακόμη και τότε είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προχωρήσει το θέμα.


Αφενός επειδή υπάρχουν επιφυλάξεις απέναντι στην εταιρεία κι αφετέρου γιατί μέχρι τότε είναι πιθανό οι εξελίξεις στο θέμα του πρίγκιπα να είναι… μη αναστρέψιμες.

Η πλευρά του πρίγκιπα διαβεβαιώνει πως τη Δευτέρα θα έχει στα χέρια της το γνήσιο της υπογραφής του Σουλτάν Αλ Σαούντ και μέχρι την Τετάρτη θα έρθει ο ίδιος ο πρίγκιπας στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μαζί του θα έχει εγγυητικές 20 ή πιθανώς και 70 εκατ. ευρώ, δηλαδή των χρημάτων που θα βάλει άμεσα ή μέχρι το τέλος της περιόδου στην ΠΑΕ. Παράλληλα, από την πλευρά του πρίγκιπα λέγεται πως επιδιώκονται επαφές με κυβερνητικά στελέχη για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για περαιτέρω επενδύσεις στον ελληνικό χώρο.

Έκρηξη Θανάση, σιγουριά Δομάζου

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την αρχή ήταν αντίθετος με την προώθηση του ενδιαφέροντος της Arboris Capital για την αναζήτηση πρότασης. «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Παίζουν με την ιστορία του Παναθηναϊκού. Όποιος θέλει έρχεται και παίρνει εξουσιοδότηση; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Εγώ την πάτησα με αυτούς από την Αμερική που μας είπαν ότι θα βρουν αγοραστή για την ΚΑΕ. Τίποτα δεν κατάφεραν. Να μη διαβαστεί καν το ενδιαφέρον της Arboris Capital. Αν διαβαστεί, σηκώνομαι και φεύγω! Είναι δυνατόν όποιος έρχεται στο κουτουρού και λέει ότι φέρνει πρόταση εμείς να καθόμαστε και να τη συζητάμε;», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο χθεσινό ΔΣ.

Ενδιαφέρον είχαν και όσα ανέφερε για τον Βλάση Τσάκα. «Το παρουσιαστικό του με κάνει να νιώθω ότι αν πάω δίπλα του θα με δαγκώσει. Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πολύ. Μακάρι να τελειώσει θετικά. Δεν πιστεύω ούτε σε σουλτάνους, ούτε σε πρίγκιπες. Εγώ αγαπάω τον Παναθηναϊκό και πονάω με αυτά που βλέπω», είπε.

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε επίσης απαξιωτικά για τον Βλάση Τσάκα και εμφανίστηκε βέβαιος για τη συμφωνία με τον πρίγκιπα. «Αυτή η ιστορία έχει κλείσει εδώ και καιρό και κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται. Θα έρθει με άλλους δύο μαζί και ξέρω και τους παλαίμαχους παίκτες που θα δουλέψουν στην Παιανία», είπε ο παλαίμαχος άσος στο ΔΣ. Όσο για τον Βλάση Τσάκα, είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γόντικα: «Γιατί τον είδες πριν σου φέρει την πρόταση; Κάθεστε και δίνετε σε αυτόν τον γραφικό φανέλες που τις έχουν φορέσει και τις έχουν ματώσει μεγάλοι παίκτες». Ο πρόεδρος του ΔΣ απάντησε πως η διοίκηση δεν έδωσε καμία φανέλα στον Βλάση Τσάκα και πως δεν μπορεί ο ίδιος να του απαγορεύσει να κάνει δηλώσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου