ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Εθνική Ελλάδος, ετοιμάσου (για Euro)!

Εθνική Ελλάδος, ετοιμάσου (για Euro)!

8/10/2011
Εθνική Ελλάδος, ετοιμάσου (για Euro)! 
Έναν βαθμό μακριά από τη συμμετοχή στα τελικά του Euro 2012 βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας μετά τη νίκη (2-0) επί της Κροατίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι διεθνείς φάνηκαν συνεπείς στο κρίσιμο ραντεβού με τους Κροάτες και τώρα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους την ερχόμενη Τρίτη (11/10) κόντρα στη Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η «γαλανόλευκη» δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος της χθεσινής αναμέτρησης, ενδεχομένως από τα επεισόδια που έγιναν στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Παρόλα αυτά, στην επανάληψη με τη βοήθεια του Φερνάντο Σάντος από τον πάγκο (πέρασε τον Φωτάκη στη θέση του Τζιόλη) και του εξαιρετικού Κώστα Κατσουράνη σαν «εξάρι» στη μεσαία γραμμή, κατάφερε να εμφανιστεί καλύτερη από την ομάδα του Μπίλιτς και να πάρει τη νίκη.

Πλέον απομένει ένα παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και χρειάζεται να πάρει έναν μόλις βαθμό (καλοδεχούμενη και η νίκη) στην έδρα της Γεωργίας για να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο θα διοργανώσουν η Ουκρανία και η Πολωνία το ερχόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι οι Γεωργιανοί είχαν νικήσει 1-0 την Κροατία τον περασμένο Μάρτιο.

Ενόψει του αγώνα της Τρίτης (11/10) ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα και Σαμαρά, που συμπλήρωσαν κάρτες στο χθεσινό ματς, και τον τραυματία Τοροσίδη, όμως στη διάθεσή του επιστρέφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που εξέτισε την ποινή του.





Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1 Ελλάδα 21 (12-4)
2 Κροατία 19 (16-7)
3 Ισραήλ 13 (11-11)
4 Λετονία 11 (9-10)
5 Γεωργία 10 (6-7)
6 Μάλτα 1 (4-19)

  Σε ισοβαθμία με την Κροατία ευνοείται η Εθνική, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς (0-0 στο Ζάγκρεμπ και 2-0 απόψε).

Η τελευταία αγωνιστική (11/10, 20:00)

Κροατία-Λετονία
Γεωργία-Ελλάδα
Μάλτα Ισραήλ


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου