ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπίλιτς,Σίμουνιτς

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπίλιτς,Σίμουνιτς

Μπίλιτς: «Φταίξανε όλα»

8/10/2011
Μπίλιτς: «Φταίξανε όλα» 
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την κακή απόδοση των παικτών του αλλά και από την «φλύαρη» υπεροχή που είχαν χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης κόουτς αναφέρθηκε στη μέτρια εικόνα της ομάδας του αλλά και στα όσα συνέβησαν και αποδιοργάνωσαν τους παίκτες του.

«Ήταν οι δύο διακοπές. Οι δύο στημένες φάσεις που δεχθήκαμε τα γκολ. Περιμέναμε ότι η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει κάποιο γκολ σε αντεπίθεση ή κάποια στημένη φάση. Τις αντεπιθέσεις τις αντιμετωπίζαμε με σχετική ευκολία. Τα κόρνερ τα περιορίσαμε αρκετά. Αλλά κατάφεραν να βάλουν γκολ και να πάρουν το παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα γίνουν τέτοιες φάσεις. Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε μία ομάδα για να βάλει γκολ και όχι να κρατήσει αποτέλεσμα. Είχαμε κάποια υπεροχή αλλά ήταν φλύαρη. Το συμπέρασμα είναι ότι η ελληνική ομάδα κέρδισε δίκαια κα τους συγχαίρω», τόνισε αρχικά.

Για τις ευκαιρίες που... δεν είχε η Κροατία, τόνισε: «Έχει μία βάση. Το να κάνεις κάποιες ευκαιρίες με την Ελλάδα είναι δύσκολο γιατί αμύνεται καλά. Αυτό οφείλεται στη μη αποτελεσματικότητά μας σε κάποιες φάσεις που δημιουργήσαμε».

Αναφορικά με τις ελπίδες που έχει πλέον η Κροατία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, υποστήριξε: «Υπάρχει άλλος ένας γύρος όπου η Ελλάδα έχει την Γεωργία. Τώρα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. Όσον αφορά στην πρώτη θέση η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μας. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να οργανωθούμε, να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να περιμένουμε το αποτέλεσμα της Ελλάδας».

Για το γεγονός πως η Ελλάδα έφερε στα μέτρα της την ομάδα του, σχολίασε: «Δεν θα το έλεγα πως ήταν παγίδα. Η παγίδα είναι κάτι που δεν γνωρίζεις και δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις. Η ελληνική ομάδα έπαιξε με τον τρόπο με τον οποίο παίζει συνήθως και περιμέναμε. Τις μακρινές μπαλιές προς τον Γκέκα, τον Σαμαρά και τον Σαλπιγγίδη τις αντιμετωπίζαμε αρκετά εύκολα και χωρίς προβλήματα. Τους δώσαμε την ευκαιρία να κάνουν σέντρες από κοντινή απόσταση και από μία τέτοια έγινε το κόρνερ. Το κόρνερ δεν θα έπρεπε να είναι το πρόβλημα για την εθνική ομάδα. Είχαμε ψηλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα και δεχθήκαμε δύο φθηνά γκολ».

Ερωτηθείς για το αν φοβάται την συνέχεια, είπε: «Δεν φοβάμαι τίποτα. Ελπίζω να κερδίσουμε την Λετονία και να περιμένουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα της ελληνικής ομάδας ή με άλλα αποτελέσματα να προκριθούμε ως καλύτεροι δεύτεροι. Για την αλλαγή, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή την στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως έχουμε πολλές ελπίδες για την πρόκριση».

Όσον αφορά στο γεγονός πως μερικοί παίκτες «κλειδιά» δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, απάντησε: «Δεν θέλω προσδώσω καμία ευθύνη σε κανένα. Συζητήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε απραξία, γιατί η Ελλάδα θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά από τις άκρες με τον Πέρισιτς και τον Τσόρλουκα, τότε έγινε η φάση που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, έπεσε η ψυχολογία μας και μείναμε χωρίς δύο παίκτες».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η αντίδραση των παικτών στα αποδυτήρια, ανέφερε: «Οι παίκτες ήταν όπως και εμείς. Αρκετά δυσαρεστημένοι. Έτσι θα είναι όλο το βράδυ. Στο χέρι μας είναι να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε καλοί στη συνέχεια».

Σίμουνιτς: «Δεν αξίζαμε την νίκη»
Σίμουνιτς: «Δεν αξίζαμε την νίκη»
Φανερά απογοητευμένος και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, Γιόζιπ Σίμουνιτς.

Ο διεθνής αμυντικός, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν δικαιούταν την νίκη στον αγώνα με την Ελλάδα.

«Παίξαμε πολύ άσχημα σήμερα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν διεκδικήσαμε την νίκη. Αν επαναλάβουμε την εμφάνισή μας στο παιχνίδι με τη Λετονία, δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε», δήλωσε ο Σίμουνιτς,

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου