ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σταυρόπουλος: "Οι κανόνες να ισχύουν για όλους"

7/10/11

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος παρέλαβε το βραβείο για την κατάκτηση του Κυπέλλου 2010-11 από τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις άφησε σαφής αιχμές για τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Πολυτιμότερος νέος παίκτης ο Κώστας Σλούκας.

Το βραβείο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2010-11, παρέλαβε εκ μέρους του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο Γενικός Διευθυντής της πειραϊκής ΚΑΕ, στις δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές προς τους αρμόδιους φορείς σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. "Όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα και αξιοπρεπές προϊόν στους φιλάθλους μας και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε αν μπορούν να ισχύουν οι κανόνες του πρωταθλήματος και να ισχύουν σε όλους το ίδιο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταυρόπουλος και στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο καυστικός, υπονοώντας ξεκάθαρα πως ο Παναθηναϊκός τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης.

"Αναρωτιέμαι πως γίνεται να πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος πρωταθλήματος χωρίς να γίνει έλεγχος ντόπινγκ. Απορώ πως πέρασε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα χωρίς να έχουν ανακοινωθεί αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα. Και ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική".

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για το πρωτάθλημα, βραβεύτηκε και ο Κώστας Σλούκας για την ανάδειξη του σε καλύτερο νέο παίκτη της περσινής διοργάνωσης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν, ενώ ευχήθηκε να έχει μια καλή σεζόν και με τη φανέλα του Θρύλου.

"Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν, αλλά και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που ήρθε σε συνεννόηση με εκείνη του Άρη και μου χάρισαν αυτό το όμορφο περσινό ταξίδι। Μακάρι και φέτος να έχω μια ανάλογη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου