ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ενδιαφέρουσες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Ενδιαφέρουσες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

8/10/2011 

Χαίρετε … κουπόνι Σ/Κ διαφορετικό από τα συνηθισμένα , αυτό που θα διανύσουμε, αλλά με ενδιαφέρουσες επιλογές! Με τους μικρούς της Serie B και της Segunda θα πάμε σε αυτό το διήμερο , λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων , με περιορισμένες επιλογές!
Μέσα από το www.olympiacos24.gr σας παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές του Σαβ/κου και αναλύσεις από τα παιχνίδια της Β΄ Ισπανίας!

delijeΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ  1- 10  ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

Β΄ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Σάββατο
ΘΕΛΤΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Πληρωθήκαμε με Θέλτα Κυριακή βράδυ αλλά στο 3.00 και όχι στο 1.65 που την συναντάμε το Σάββατο! Εντός δυσκολεύεται και η Λας Πάλμας φέτος έχει φιλοδοξίες και θα την βλέπουμε σιγά – σιγά να ανεβαίνει! Στο Χ2 κυρίως λόγω απόδοσης!
ΜΟΥΡΘΙΑ – ΧΕΡΕΘ : Πολύ καλή η Χερέθ την Δευτέρα στο εντός με την Χιρόνα αν και … ζορίστηκε στο τέλος! Τις πάνε περισσότερο τα … εκτός έδρας ! Απουσίες για την Μούρθια , μπορούν να πάρουν κάτι οι Ανδαλουσιάνοι! Έμπειροι οι φιλοξενούμενοι και με βάθος στον πάγκο! Προβάδισμα στο διπλό , κάλυψη στο Χ!
ΕΛΤΣΕ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ : Πολύ καλές επιστροφές στην μεσαία γραμμή για την Έλτσε , στα τελευταία ματς κάνει … νερά και δέχεται γκολ από όλους! Μέτρια η Νουμάνθια στο ξεκίνημα , είχε και δύσκολο πρόγραμμα βέβαια! Χαμηλός ο άσος που δεν με τρελαίνει , θα κρατήσω ζεστά το G-G!
ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ : Όταν πιάνει απόδοση η Ντέπορ … δεν πιάνεται! ΄Ψιλιασμένη΄ πλέον από τα γήπεδα… χωράφια της Segunda  , πήγε με καλή ψυχολογία αλλά και απουσίες στην Μαδρίτη! Μέτρια η Αλκογιάνο που δέχεται  γκολ από όλους! Με τη εθνική Μεξικού ο Γκουαρδάδο! Πιθανό Over , στο 2.40 παίζεται το διπλό , πιο κάτω όχι!
ΧΙΡΟΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ : Με νέο προπονητή η Ουέσκα , τον γνωστό μας Κίκε Ερνάντεθ! Δεν έχει νικήσει ποτέ στο ΄Μοντιλίβι΄ σαν προπονητής! Αρκετά γρήγορη η Χιρόνα που γενικά της αξίζει κάτι παραπάνω στην βαθμολογία! Μεσοεπιθετικά πολύ καλή, αλλά με απουσίες ,έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα , θεωρητικά το πρώτο της βατό εντός έδρας !Θα τα δώσει όλα για τους 3 βαθμούς και νομίζω θα τους πάρει! Άσος σε απόδοση κοντά στο 2.00!
Κυριακή
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ : Το ντέρμπι της αγωνιστικής , αντιμέτωπες οι ομάδες με τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας! Αήττητη γενικά η Αλμερία , δεν έχει χάσει ακόμα εκτός η Βαγιαδολίδ! Δεν βγαίνει άκρη , μικρό προβάδισμα στο Under!
ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ : Αν είναι δυνατόν !Μέσα στα 4 καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας έχει η Καρταχένα και δεν έχει βαθμό έπειτα από 6 αγωνιστικές, παίζοντας άσχημα! Δεν … βλέπεται και η Ταραγόνα με μόλις 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα! Όρκο νίκης έδωσαν οι ..Καρταχένιοι , λέτε να ξεκινήσει η ανάταση? Θα πληρώσω κάτι στο διπλό για να το μάθω!
ΚΟΡΔΟΒΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ : Σε τρομερή κατάσταση η Κόρδοβα με τον Βραζιλιάνο Τσαρλς να κάνει … όργια! Το αστέρι των γηπεδούχων δήλωσε ΄ Φέτος κάνουμε κάτι μεγάλο ΄! Τρεις καλές απουσίες πάντως για την Κόρδοβα απέναντι στην ομάδα με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας , την Βιγιαρεάλ Β΄! Τον φοβάμαι τον άσο , θα επιλέξω το πιο πιθανό G-G!
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΔΥΑΔΑ : ΧΙΡΟΝΑ  –  ΧΕΡΕΘ  2(Χ)       ( 8/10 )
ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  –  ΜΠΑΙΑ  – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ   ( 5/10 )
ΤΡΙΑΔΑ :   ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ_ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  Over -  ΣΛΙΓΚΟ Ρ. –  ΠΑΝΤΟΒΑ    ( 5/10 )
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΡΙΑΔΑ : ΕΜΠΟΛΙ –  ΚΟΡΔΟΒΑ_ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ B΄ G-G — ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ _ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ  Over  (6/10)
ΔΥΑΔΑ : ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ  –  ΒΕΡΟΝΑ_ΤΟΡΙΝΟ  Χ ( 5/10 )

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου