ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Καταλύτης Ορμπάιθ

Καταλύτης Ορμπάιθ

8/10/2011
Καταλυτικός αποδεικνυεται ο ρόλος του Πάμπλο Ορμπάιθ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος μέσος της Αθλετίκ Μπιλμπάο ανέβασε όλη την 11άδα του Θρύλου και με τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν κατάφερε να πέσει απευθείας στα βαθιά, να ελευθερώσει τον Ιμπαγάσα και να βγάλει μπροστά όλη την ομάδα.

 Όταν έγινε γνωστό ότι τον απέκτησε ο Ολυμπιακός δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν ενστάσεις  φοβούμενοι ότι πρόκειται για νέα περίπτωση... Ουρτάδο, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμα και κουτσό άλογο, ωστόσο, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους και εκεί ο Βάσκος έδωσε την απάντησή του.

«Ο Πάμπλο δεν είναι ο πιο γρήγορος μέσος, ούτε ο πιο δυνατός, ούτε ο καλύτερος στο μαρκάρισμα. Είναι, όμως, πολύ έξυπνος, ήρεμος στο παιχνίδι, εμπνέει σιγουριά, με την τεχνική του μπορεί να βγάλει στην επίθεση την ομάδα με μια πάσα και έχει πάντα την σωστή επιλογή στο μυαλό του» είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Βαλβέρδε για τον πρώην αρχηγό της Μπιλμπάο.

Πλέον με τον Ορμπάιθ που μπορεί να ξεκινήσει σωστά την επίθεση μπροστά από την άμυνα, απελευθέρωσε τον Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν αναλώνεται σε άσκοπες κούρσες  πάνω-κάτω και ασχολείται αποκλειστικά με το πως θα αξιοποιήσει τους παίκτες που βρίσκονται πλάι και μπροστά. Και μόνο ότι ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 6 γκολ από τότε που μπήκε στην 11άδα τα λέει όλα.
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου