ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Επιστροφή Μήτρογλου

Επιστροφή Μήτρογλου

8/10/2011
«Κλειδώνει» στον Ολυμπιακό η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου για το καλοκαίρι στο οποίο αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό η ελληνοποίηση της ομάδας, σύμφωνα με την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο στράικερ του Θρύλου βγάζει μάτια με την απόδοσή του στον Ατρόμητο, εξακολουθεί να παραμένει στο «μικροσκόπιο» των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» και την άποψη περί επιστροφής ενστερνίζεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός εκτιμά ότι ο Μήτρογλου μπορεί να πάρει στο ρόστερ τη θέση του Μάρκο Πάντελιτς, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και αυτό είναι η φυσιολογική εξέλιξη, αν ο Σέρβος δεν ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ο Μήτρογλου είναι παίκτης στα «κυβικά» του Πάντελιτς με την έννοια ότι κι αυτός είναι παίκτης περιοχής που παραμονεύει για να τελειώσει τις φάσεις, ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι καλώς δόθηκε δανεικός διότι βρήκε χώρο και χρόνο σε Πανιώνιο, Ατρόμητο ώστε να πείσει για την αξία του και να κληθεί και στην Εθνική ομάδα, κάτι που δύσκολα θα πετύχαινε μένοντας στον πάγκο στο Ρέντη.

Κι εφόσον επιτευχθεί η επιστροφή του Μήτρογλου, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει «καπαρώσει» από τον Ατρόμητο τον Τάτο, ενώ έχει συμφωνήσει και για προβάδισμα για τον Καραγκούνη, γίνεται αντιληπτό ότι θα αυξηθούν οι Ελληνες παίκτες στον Πειραιά.

Την επιθυμία μιας 11άδας με 7 συμπατριώτες μας είχε εκφράσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόσφατα και ήδη βγαίνει στα... ίσα μια 11άδα!

Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας (ή Χολέβας), Ζαραδούκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Τάτος και στον... πάγκο ο Καραγκούνης!
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου