ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Μουρίκης: «Είναι τιμή και πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός»

Μουρίκης: «Είναι τιμή και πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός»

7/10/2011
ΜΟΥΡΙΚΗΣΟ νεοαποκτηθείς πολίστας του Ολυμπιακού Κώστας Μουρίκης φιλοδοξεί να κατακτήσει κούπες με την ομάδα του Πειραιά και υπόσχεται να κάνει τα πάντα για κρατήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή.
  • Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Πρωταθλητή» ο διεθνής πολίστας ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό.
-Κώστα αύριο αρχίζει το πρωτάθλημα. Μετά από χρόνια στον Πανιώνιο είσαι σ’ έναν νέο Ολυμπιακό. Πως περιμένεις την πρώτη στο πρωτάθλημα;
«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Ολυμπιακό αλλά και για εμάς. Ο Ολυμπιακός εισέρχεται σε μια νέα εποχή που αρχίζει από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη».
-Είναι κάτι που σε φοβίζει εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος;
«Δεν με φοβίζει τίποτε. Στον Ολυμπιακό παίζω. Ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα και τι πρέπει να κάνω και εγώ και τα άλλα παιδιά. Νομίζω πως από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι».
-Είναι «βαρύ» το σκουφάκι του Ολυμπιακού;
«Βέβαια. Είναι μεγάλη τιμή για έναν αθλητή να παίζει για τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό».
-Η ομάδα έχει αλλάξει. Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις πως και φέτος θα έρθουν κούπες;
«Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως η ομάδα έχει πλέον παίκτες διψασμένους για διακρίσεις και τίτλους. Υπάρχει όρεξη και δουλειά και όλα θα έρθουν στην ώρα τους».
-Πως είναι η συνεργασία σου με τον Χριστόδουλο Κολόμβο;
«Με τον Χριστόδουλο είμαστε μαζί από την εθνική ομάδα και ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό δίδυμο φουνταριστών και η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή».
-Φέτος ο Ολυμπιακός άλλαξε και προπονητή και στο τιμόνι του έχει τον Θόδωρο Βλάχο. Τι άποψη έχεις για τον νέο σου προπονητή;
«Είναι ένας καλός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Ο Ολυμπιακός ήθελε ένα προπονητή καλό για τη νέα του αρχή και πιστεύω τον έχει βρει στο πρόσωπο του κ. Βλάχου. Νομίζω ήταν πολύ καλή επιλογή. Έχουμε καλή χημεία και όλα θα πάνε καλά».
-Φαβορί υπάρχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
«Φαβορί δεν υπάρχει. Μπορούμε να πούμε πως ξεκινάει ο Ολυμπιακός επειδή ήταν πρωταθλητής αλλά όλες οι ομάδες πιστεύω εγώ πως αρχίζουμε από το ίδιο σημείο. Όλα θα φανούν μέσα στην πισίνα».
-Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού;
«Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και για να μείνουμε στην κορυφή. Θέλουμε την βοήθεια του και τους καλούμε να είναι δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε και άλλους τίτλους».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου