ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Μπάτον: «Χρειαζόμαστε μεγάλη βελτίωση»

Μπάτον: «Χρειαζόμαστε μεγάλη βελτίωση»

7/10/2011
Παρά το γεγονός ότι ήταν αυτός που πήρε την κορυφή της κατάταξης και στα δύο σκέλη ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής (7/10), ο Τζένσον Μπάτον υποστήριξε πως η Red Bull εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην Σουζούκα.
Formula 1 Testing, Jerez, SpainΠρέπει να βελτιωθούμε πολύ ώστε να νιώσουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κοντράρουμε τις Red Bull», τόνισε ο βρετανός πιλότος της McLaren.
«Υπάρχουν τομείς όπου είναι λιγάκι αδύναμοι στην ισορροπία, αλλά ελπίζω να το λύσουμε αυτό μέχρι αύριο. Δεν γνωρίζω τι πραγματικά να πάρω από σήμερα όσον αφορά το πού είμαστε. Πιστεύω πως η Red Bull παραμένει το μονοθέσιο που πρέπει να κερδίσουμε».
Οι αμφιβολίες του Μπάτον στηρίζονται στον ανώτερο ρυθμό που είχαν οι RB7 με βαρύ φορτίο καυσίμου, όμως ο άλλος οδηγός της McLaren, Λιούις Χάμιλτον, πιστεύει ότι έτρεχαν με λιγότερα καύσιμα από τους ίδιους.
«Κοιτάξοντας τους χρόνους, νομίζω ότι η Red Bull τυπικά κουβαλούσε λιγότερο καύσιμο από μας στις δοκιμές πολλών γύρων της Παρασκευής. Ετσι συμβαίνει όλη τη χρονιά και εμείς είμαστε συχνά πιο κοντά στις κούρσες. Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί και επίσης ο ρυθμός μας στον έναν γύρο δείχνει πολύ καλός».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου