ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Στηρίζει Κοστάντσο

Στηρίζει Κοστάντσο

7/10/2011
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνομίλησε με τον Φράνκο Κοστάντσο και του ζήτησε να κλείσει τ΄αυτιά του στην κριτική και να συνεχίσει να δουλεύει με στόχο τη βελτίωση.

Στην χτεσινή προπόνηση ο προπονητής του Ολυμπιακού επιχείρησε να στηρίξει ψυχολογικά τον Αργεντίνο γκολκίπερ, ο οποίος φυσικά δεν είναι και στα καλύτερά του από ψυχολογικής πλευράς μετά τη σκληρή έως ισοπεδωτική κριτική που δέχεται, με αφορμή την παρουσία του στο πρώτο κομμάτι αυτής της περιόδου.

Ο Βαλβέρδε θέλει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη «λεπτή» κατάσταση για την πιο νευραλγική θέση της ομάδας. Σκοπός του είναι φανερά να στηρίξει τον Κοστάντσο και να τον προετοιμάσει για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Ντόρτμουντ, ώστε να δει μια καλύτερη εικόνα από τον βασικό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αλλά και να μη χρειαστεί να ρίξει στα βαθιά τον Μπάλας Μέγιερι.

Διότι έτσι θα υπάρξει ο κίνδυνος να «χάσει» ο Ολυμπιακός και τους δύο τερματοφύλακές του. Τον Κοστάντσο που θα νιώσει ότι δεν έχει πίστωση χρόνου για να βελτιωθεί, αλλά και τον Ούγγρο εάν κάνει λάθη μπαίνοντας να παίξει σε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου