ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Το σκέφτεται για ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Το σκέφτεται για ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα (15/10, 20:30) του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σκέφτεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σήμερα συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύουν στο ματς.
Ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν αποκλείεται να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Στάδιο της Καλογρέζας, κάτι που θα αποφασίσει οριστικά μέσα στο επόμενο διάστημα.
Από 'κει και πέρα, παρουσία των Γιάννη Τσιρώνη (σ.σ.: υπεύθυνος ασφαλείας) και Γιάννη Μώραλη (σ.σ.: δ΄αντιπρόεδρος), συζητήθηκαν σήμερα τα μέτρα ασφαλείας, ενόψει της αναμέτρησης.

Όπως έγινε γνωστό, οι πρωταθλητές, εξασφάλισαν μπουθ πίσω από τα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ (σ.σ.: πίσω από την θύρα 25), στο οποίο θα βρεθούν μέχρι 20 μέλη των ερυθρολεύκων που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Καλογρέζα.

Την ίδια ώρα, κατόπιν αιτήματος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αναμένεται το πούλμαν της ομάδας να συνοδέψει αστυνομική δύναμη, ενώ στο Στάδιο θα υπάρχει επίσης πολυάριθμοι παρουσία των οργάνων ασφαλείας κατά την άφιξη του, έτσι ώστε, να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου