ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σάρωσε με 6-0 και σήμανε την αντεπίθεση!

Σάρωσε με 6-0 και σήμανε την αντεπίθεση!

30/11/2011 
Ο Ολυμπιακός “τσάκισε” τη Δόξα Δράμας, με σούπερ εμφάνιση και έδειξε ότι η εμφάνιση της Τρίπολης ήταν μόνο μια κακή παρένθεση!
ΜΙΡΑΛΑΣ 
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του και σε μεγάλη βραδιά τους Πάντελιτς, Αμπντούν και τον Μιραλάς που έσπασε τη γκίνια του, ο Ολυμπιακός …ξεμπούκωσε και με εξαιρετική εμφάνιση έδειξε ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες! Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχαν τη μεγαλύτερη φετινή τους νίκη και έδειξαν σε όλους ότι η αντεπίθεση για το 39ο μόλις άρχισε!
Η εικόνα του αγώνα
Με …71 δευτερόλεπτα να έχουν συμπληρωθεί στον αγώνα, ο Πάντελιτς με κεφαλιά, αξιοποίησε τη σέντρα του Αμπντούν για το 1-0. αυτό ήταν και το πιο γρήγορο φετινό γκολ του Ολυμπιακού!
Με Χαβίτο δεξιό μπακ και τον Μανιάτη σε ρόλο αμυντικού χαφ ξεκίνησε ο Θρύλος το ματς. Αμυντικό κεντρικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Μαρκάνο και Αβραάμ, με τον Χολέμπας να αγωνίζεται στο γνώριμο του, αριστερό άκρο. Ιμπαγάσα και Φετφατζίδης είχαν ελεύθερο, δημιουργικό (“Κάνιο”) αλλά και επιτελικό (“Φέτφα”) ρόλο.  Ο Μιραλάς κινούνταν από αριστερά, αλλά συχνά -πυκνά τον βλέπαμε να ντουμπλάρει τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης.
Στο 16’ ο Μαρκάνο γύρισε και ο Χολέμπας στόπαρε και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρόκα και στη συνέχεια να βγαίνει άουτ.
Στο 29’, ο Μανιάτης έκανε την επέλαση από τον άξονα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Στο 31’, είχαμε το 2-0, από τη σέντρα του Χολέμπας, το διώξιμο του Ρόκα, που κάτεληξε στα πόδια του Σικαλιά και έτσι, με αυτογκόλ, υπό την πίεση του Αμπντούν, ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τέρματα του.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Αμπντούν σούταρε αμέσως μετά το γύρισμα του Μιραλάς, με τη μπάλα να φεύγει άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του πορτιέρο της Δόξα Δράμας.
Στο 39’, ο Μέγιερι ξεσκούριασε από την … ανυπαρξία πίεσης. ο Καπέλ κατέβασε μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά, αλλά ο Μαγιάρος έδιωξε σε κόρνερ.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Θρύλο. Στο 52’, ο Χαβίτο έβγαλε τη σέντρα και ο Μιραλάς πρόλαβε με την κεφαλιά του το Ρόκα, που επιχείρησε την έξοδο, για το 3-0!
Στο 57’, ο Μανιάτης σούταρε και ανάγκασε τον Ρόκα να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παπαδόπουλος γύρισε στη μεγάλη περιοχή, με τον Μαρκάνο να κάνει το σουτ, αλλά ο Μπριλάκης αποσόβησε το 4-0 για τη Δόξα, διώχνοντας πάνω στη γραμμή!
Στο 60’ πάντως, ο Θρύλος πέτυχε το 4-0! ο Αμπντούν γύρισε από δεξιά, και ο Πάντελιτς με έξοχο πλασέ έκανε δύο τα τέρματα του!
Στο 67’, ο Μιραλάς γύρισε συρτά, αλλά η προβολή του Μόνχε δεν πέτυχε το 5ο γκολ του Ολυμπιακού.
Στο 77΄ο Μιραλάς πήρε την πάσα του Μαρκάνο, ελευθερώθηκε και επιχείρησε το σουτ, για να στείλει τη μπάλα μόλις άουτ.
και στο 87’, ο Χαβίτο με σουτ από τα 25 και πλέον μέτρα, πέτυχε το 5-0 και συνάμα το γκολ της χρονιάς!
και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μιραλάς πήρε την ασίστ από τον Πάντελιτς, σημειώνοντας το 2ο του γκολ με κεφαλιά στο αποψινό μας, για το 6-0 και την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Μέγιερι, Μανιάτης (65’ Μανιάτης), Χολέμπας, Αβραάμ, Μαρκάνο, Ιμπαγάσα (54’ Ποτουρίδης), Φετφατζίδης, Αμπντούν (63’ Μόνχε), Χαβίτο, Μιραλάς, Παντελιτς,
Ρόκα, Τριποτσέρης, Κάπελ, Αραβίδης, Λιμα, Μπριλάκης, Σικαλιάς (46’ Κανακούδης) , Αμπουμπακαρι, Στεργιανός, Γκαμπόρ (46’ Ρούτσης), Αγγελούδης 63’ Βέρτζο

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου