ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Θλάση και ο Φουστέρ!

Θλάση και ο Φουστέρ!

Θλάση υπέστη στην προπόνηση της Τρίτης (29/11) ο Φουστέρ και θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τις επόμενες δύο εβδομάδες! Στην αποστολή με Δόξα Δράμας ο Ιμπαγάσα. Επιστρέφει την Τετάρτη (30/11) από την Γερμανία ο Φέισα.
Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα αλλά δεν είναι! Στην προπόνηση της Τρίτης (29/11) ο Νταβίδ Φουστέρ υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο Θεραπευτήριο "Metropolitan" και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο εβδομάδες.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Μέλμπεργκ έκανε ατομική προπόνηση σε γήπεδο και γυμναστήριο. Ο Ορμπάιθ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομικό και ο Φέισα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη (30/11) για να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στη Γερμανία. Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Παπάζογλου.

Επιστροφή Ιμπαγάσα και "πρώτη" για Ζαραδούκα

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Δόξα Δράμας και στην οποία συμπεριελήφθη για πρώτη φορά ο Ζαραδούκας, ενώ την επανεμφάνιση του μετά από 1 περίπου μήνα έκανε και ο Ιμπαγάσα. "Μετρημένα τα κουκιά" πλέον για τον Ισπανό τεχνικό που θα έχει στη διάθεση του τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα (Τετάρτη 30/11, 19:00) με την Δόξα Δράμας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Παπάζογλου, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο. Ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Ο Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Φουστέρ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό δεξιά. Ο χρόνος αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα επανεξετάζεται σε καθημερινή βάση, υπολογίζεται τουλάχιστον στις δύο εβδομάδες.

Ο Φέισα, που υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική αποκατάσταση του τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο δεξί γόνατο, θα επιστρέψει αύριο από τη Γερμανία και θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν σημερα στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου