ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοινώνεται ο Μοντάλι

Ανακοινώνεται ο Μοντάλι

"Οι πληροφορίες θέλουν την ερχόμενη εβδομάδα, τον Μοντάλι να ανακοινώνεται και να μπαίνει και αυτός στην κόκκινη μηχανή" γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος.
Ο Ολυμπιακός έριξε μισή ντουζίνα γκολάκια στην Δόξα, αλλά δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Άλλωστε να τα λέμε και όλα, ακόμη κουδουνίζει το κεφάλι από το χαστούκι στην Αρκαδία. Βέβαια είπαμε, μπροστά κοιτάς, ποτέ πίσω…
Και αυτό θέλουν να κάνουν στο λιμάνι. Αυτή την φορά δεν θα σας κουράσω, εξάλλου, έχουμε πολλά να πούμε, ενόψει όμως Άρσεναλ και όχι Παναιτωλικού.

Γιατί με όλο το συμπάθιο προς την ομάδα του Αγρινίου, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο συγκεκριμένο ματσάκι. Και όχι μόνο νίκη, θέλει και εμφάνιση καλή και ωραία μπαλίτσα.

Λοιπόν, η επιστροφή Θεοδωρίδη δεν θα ‘ναι η μόνη αλλαγή εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι πληροφορίες μου λένε, ότι ο Τζιανπάολο Μοντάλι, ετοιμάζεται να πάρει πόστο!

Ο Ιταλός μέχρι πέρυσι τεχνικός διευθυντής στην Ρόμα, το καλοκαίρι αυτό, έφυγε από την μεγάλη ομάδα της "αιώνιας πόλης" (και όχι αυτή που αγοράζει Γάλλους οπαδούς ελληνικών ομάδων για ποδοσφαιριστές) , όμως δεν έφυγε από το άθλημα.

Άλλωστε ασχολείται ζεστά με όλα όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πριν έναν μήνα ήταν στην χώρα μας, για να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες θέλουν την ερχόμενη εβδομάδα, τον Μοντάλι να ανακοινώνεται και να μπαίνει και αυτός στην "κόκκινη μηχανή". Για να ανέβει η ομάδα επίπεδο, για να αναζητηθούν καλύτερες λύσεις από το εξωτερικό και γενικά να… ρολάρει ο Ολυμπιακός σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Σε αυτό το σημείο να πω, ότι ο Μοντάλι διαφώνησε με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ρόμα και όταν η τελευταία προσέλαβε τον Λουίς Ενρίκε , δήλωσε: "Φεύγω γιατί η Ρόμα δεν θα κάνει πρωταθλητισμό. Το βλέπω. Και βλέπω να έρχονται και άσχημα αποτελέσματα".

Για την ώρα-δυστυχώς- έπεσε μέσα. Ο Μοντάλι τον οποίο ο Φραντσέσκο Τότι, έχει χαρακτηρίσει "τεράστιο εγκέφαλο" γύρω από θέματα οργάνωσης μιας ομάδας και παρουσίας της τόσο εντός όσο και εκτός γραμμών.

Οι εξελίξεις "τρέχουν", την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει το κρίσιμο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ίσως όμως να επιβεβαιωθούν και αυτοί που βλέπουν τον παλιό προπονητή της ομάδας βόλεϊ, να σηκώνει μανίκια και για το ποδόσφαιρο του Θρύλου…

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου