ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-6

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-6

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κερδίζοντας με 9-6 τη Βουλιαγμένη και πάτησε εκεί που του αρμόζει, στην κορυφή.
Ο Ολυμπιακός "γκάζωσε" στο τελευταίο οκτάλεπτο, το οποίο μέχρι τώρα ήταν το αδύνατο σημείο του και έφτασε στη νίκη με 9-6 επί της Βουλιαγμένης και παράλληλα πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών πόλο.
Πρώτο οκτάλεπτο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε φορτσάτος το παίχνιδι με την θερμή υποστήριξη των οπαδών του που έσπευσαν στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά και ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Τάσου Σχίζα. Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε με τον Τίγκα, ενώ ο Φώτης Μπλάνης με τέρμα από την περιφέρεια έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Θρύλο.

Δεύτερο οκτάλεπτο

Ο Μπλάνης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου. Ο πρώην παίκτης του Θρύλου, Χρήστος Αφρουδάκης, μείωσε και πάλι στο γκολ για την Βουλιαγμένη, αλλά ο Μάζης έκανε με πολύ ωραίο σουτ από την περιφέρεια το 4-2. O Κατσαούνης μείωσε και πάλι τη διαφορά των δύο ομάδων στο γκολ, σκοράροντας το 4-3.

Τρίτο οκτάλεπτο

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο. Ο Ολυμπιακός με την έναρξη πήρε διαφορά δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Κώστα Μουρίκη. Ο ΝΟΒ μείωσε και πάλι με τον Βλαχόπουλο, ενώ ο Θρύλος αντέδρασε με το γκολ του Χριστόδουλου Κολόμβου. Η Βουλιαγμένη μείωσε με τον Καρούντζο και οι δύο ομάδες πήγαν στο 4ο και καθοεριστικό οκτάλεπτο με το σκορ στο 6-5.

Τέταρτο οκτάλεπτο

Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι με την έναρξη του τελευταίου οκτάλεπτου καi με τα γκολ των Τάσου Σχίζα, Κώστα Μουρίκη και Γιάννη Φουντούλη πήρε μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων και "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Η Βουλιαγμένη το μόνο που κατάφερε ήταν να μείώσε σε 9-6, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με γκολ του Καρούντζου.

"Θέλαμε τη νίκη για να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας τη πετύχαμε. Μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού", είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Μετά από 10 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός έχει 27 βαθμούς, η Χίος ακολουθεί με 26 και ο Ν.Ο.Β. έμεινε στην τρίτη θέση με 25 πόντους.

Να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα διακόπτεται, καθώς έχει υποχρεώσεις η Εθνική μας ομάδα και με την επανέναρξή του οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (2 Φεβρουαρίου 2012).

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 2-2, 3-1.

Διαιτητές: Κουρέτας, Σταυρίδης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μπλάνης 2, Μουρίκης 2, Σχίζας 2, Μάζης 1, Φουντούλης 1, Κολόμβος 1.

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Καρούντζος 2, Χ. Αφρουδάκης 1, Τίγκας 1, Κατσαούνης 1, Βλαχόπουλος.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου