ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα δώσει εισιτήρια στον Παναιτωλικό

Δεν θα δώσει εισιτήρια στον Παναιτωλικό

Μόνο φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο (3/12), στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά στην πρόταση της ομάδας από το Αγρίνιο για εισιτήρια.
Με αίτημα του ο Παναιτωλικός ζήτησε από την πειραϊκή ΠΑΕ να πάρει τα εισιτήρια που της αναλογούν (χίλια εισιτήρια) για την αναμέτρηση του Σαββάτου (3/12) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς επιθυμία του συλλόγου από το Αγρίνιο ήταν να δώσουν το "παρών" φίλαθλοι του στο γήπεδο του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι, όμως, απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του Παναιτωλικού, ενημερώνοντας τους φιλοξενούμενους πως δεν πρόκειται να τους δοθούν εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία, με το σκεπτικό πως στον επαναληπτικό του δεύτερου γύρου της Superleague, οι νεοφώτιστοι θα έδιναν, μόλις, 250 εισιτήρια στους Πειραιώτες, οπότε η διοίκηση των Πρωταθλητών έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να δώσει χώρο στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στους φιλάθλους του Παναιτωλικού.

Αυτό, βέβαια, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και αντίκτυπο, διότι το πιθανότερο είναι στον επαναληπτικό στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός να μην θελήσει, επίσης, να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου