ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Δηλωσεις Μαρινάκη,Πάντελιτς,Τζιμπούρ,Ορμπάιθ

 Δηλωσεις Μαρινάκη,Πάντελιτς,Τζιμπούρ,Ορμπάιθ

3/12/2011

Μαρινάκης: "Θα κερδίσουμε την Άρσεναλ"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια τον Παναιτωλικό (2-0), ενώ εξέφρασε την σιγουρία του πως την Τρίτη (6/12) οι Πειραιώτες θα κερδίσουν την Άρσεναλ.
Κατά την αποχώρηση του από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης",μετά το τέλος του αγώνα κατά τον οποίο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Παράλληλα, εξέφρασε με αυτοπεποίθηση την σιγουριά του πως οι Πειραιώτες θα κερδίσουν την Άρσεναλ την Τρίτη (6/12) για το Champions League.
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, σχολίασε: "Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός κέρδισε άξια και δίκαια. Θα μας αρκούσε βέβαια και το 1-0.

Πλέον, όλοι μας, έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Άρσεναλ στο γήπεδο μας. Θα την κερδίσουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

 

Πάντελιτς: "Μόνο νίκη με Άρσεναλ"

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν στο μυαλό τους το δίλημμα Champions League ή Εuropa League, παρά μόνο τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ. Αναδείχτηκε σε MVP του ματς.
Ο Μάρκο Πάντελιτς αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0), στην οποία άνοιξε το σκορ στο 61' με εκτέλεση πέναλτι. Ο Σέρβος σέντερ φορ ευχαρίστησε εκείνους που τον ανέδειξαν, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης (6/12) κόντρα στην Άρσεναλ. Ο 33χρονος επιθετικός επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν στο μυαλό τους το δίλημμα Champions League ή Εuropa League, παρά μόνο τη νίκη επί της αγγλικής ομάδας.
Ο Μάρκο Πάντελιτς, σχολίασε: "Ευχαριστώ πολύ τους δημοσιογράφους που για δεύτερο συνεχόμενο ματς με ψήφισαν MVP του αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί ο Παναιτωλικός διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε, αλλά δεν είχαμε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το πέναλτι και το 1-0, όλα έγιναν πιο εύκολα.

Όσον αφορά  για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, θα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να ξεκουραστούμε, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει την Τρίτη (6/12). Θα δώσουμε το 100% και με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει το δίλημμα για το αν πρέπει να προκριθούμε στους "16" του Champions League ή αν θα είναι προτιμότερο να λάβουμε μέρος στο Europa League.

Στόχος μας είναι μόνο η νίκη απέναντι στην Άρσεναλ ώστει να πάρουμε τους βαθμούς και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη".

Τζιμπούρ: "Παρασυρθήκαμε στον ρυθμό του Παναιτωλικού"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός στο διάστημα που δεν έπαιξε καλά παρασύρθηκε από τον ρυθμό του Παναιτωλικού, αλλά επεσήμανε πως το σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε.
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού (αν και ήταν σε θέση οφσάιντ), Ραφίκ Τζεμπούρ, έκανε το δικό του -μικρό- σχόλιο για το ματς, στο οποίο οι Πειραιώτες κέρδισαν τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκορ 2-0.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σχολίασε: "Κάποιες φορές είναιο δύσκολο να έχεις ρυθμό μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα δεν είμασταν νευρικοί, απλά, παρασυρθήκαμε στον ρυθμό των αντιπάλων, στο διάστημα που δεν παίξαμε καλά. Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμους και δεν κάναμε τα ίδια λάθη που κάναμε με τον ΟΦΗ. Συνεχίζουμε".




Ορμπάιθ: "Κέρδισε η ποιότητα μας"

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ τόνισε πως η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως από αυτές οι ερυθρόλευκοι παίρνουν αυτοπεποίθηση.
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, παίροντας την θέση του Γιάννη Ποτουρίδη στην ενδεκάδα, καθώς ο νεαρός αμυντικός δεν τα πήγε καλά στο πρώτο μέρος. Ο Ισπανός χαφ βοήθησε τους ερυθρόλευκους στην διάρκεια που αγωνίστηκε, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να τονίζει πως η ποιότητα των Πειραιωτών έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Παναιτωλικού με σκορ 2-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, σχολίασε: "Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και να προσπαθεί για το καλύτερο.  Αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη ομάδα, αλλά καταφέραμε να την κερδίσουμε, χάρη στην αγωνιστική ποιότητα που διαθέτουμε. Οι νίκες μας βοηθάνε, τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά και παίρνουμε αυτοπεποίθηση από αυτές. Είμαστε ο Ολυμπιακός, κάνουμε πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζουμε".


 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου