ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδουν οι Τούρκοι για ΑΕΚ!

Διαψεύδουν οι Τούρκοι για ΑΕΚ!

29/11/2011 Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ -για λόγους που η ίδια γνωρίζει- να μην καθησυχάζει τον αναστατωμένο κόσμο της ομάδας για τις φερόμενες επαφές με τους Τούρκους επενδυτές, ωστόσο το κάνουν εκείνοι.

Σε επικοινωνία της «Sportday» μαζί της, η εταιρεία «Sabanci Holding» ξεκαθαρίζει πως ούτε ενδιαφέρεται, ούτε σκοπεύει να εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά μετοχών της «Ένωσης».

Στο σχετικό απαντητικό mail της, λοιπόν, στον ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα, Παναγιώτη Αρωνιάδη, η υπεύθυνη επικοινωνίας της τουρκικής εταιρείας, Ιρέμ Ποϊράζ, διαψεύδει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της «Sabanci Holding».

Το ίδιο έκανε, δε, η «Sabanci Holding» και σε ΜΜΕ της Τουρκίας, με μια από τις πιο έγκυρες ιστοσελίδες των τελευταίων («Ajansspor.com») να φιλοξενεί λιτή ανακοίνωση που τονίζει πως «δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος για επένδυση στην ΑΕΚ».

Απομένει να εκδηλωθεί πλέον και η θέση της ΠΑΕ σχετικά με το θέμα -για το οποίο έχει θεωρήσει αρκετές μέχρι τώρα ανεπίσημες διαρροές πως οι επαφές που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη αφορούσαν εταιρεία αραβικών (και όχι τουρκικών) συμφερόντων.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου