ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στη νίκη με σκορ 2-0 επί του Παναιτωλικού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 12η αγωνιστική της Super League. Πολυτιμότερος ο Πάντελιτς.
Δίχως να καταπλήξει τα πλήθη ο Ολυμπιακός πήρε την πολυπόθητη νίκη κόντρα στο συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.
Η κριτική των παικτών

Μέγκιερι: Σε μία φάση χρειάστηκε ο Ούγγρος και σ' αυτή δήλωσε “παρών”, όταν στο 26' απέκρουσε ωραία σουτ του Θεοδωρίδη και κράτησε ανέπαφη την εστία του.  

Μαρκάνο: Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Παναιτωλικός κυρίως από τις πτέρυγες επιχειρούσε να απειλήσει. Προσπάθησε και πάλι να κατεβάσει κάποιες μπάλες από πίσω , άλλες με επιτυχία και άλλες πάλι όχι. Στην εκπνοή του αγώνα λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά. Καλός ο Ισπανός.

Τοροσίδης: Παιχνίδι δίχως πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά από τον αρχηγό, ο οποίος αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ποτουρίδης: Αγωνίστηκε για δεύτερη φορά σερί ως αμυντικός μέσος. Ο νεαρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα και δικαιολογημένα, καθώς έπαιξε σε μία θέση που δεν την γνωρίζει καλά. Στο 46' έδωσε την θέση του στον Ορμπάιθ, καθώς ο Βαλβέρδε ήθελε κάποιο παίκτη πιο δημιουργικό στο πλάι του Μανιάτη.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δεν ήταν στα καλύτερα του. Στο πρώτο μέρος σε κάποιες φάσεις συνελήφθη απροετοίμαστος, αλλά στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του, παίζοντας πιο ψυχωμένα. 

Μανιάτης: Ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς διακριθέντες. Ο Γιάννης Μανιάτης προσπάθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και στο 55' λίγο έλειψε από δική του έμπνευση να σημειωθεί γκολ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ιμπαγάσα: Βγήκε στο 41' με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε κάποιες εξαιρετικές εμπνεύσεις, οι οποίες, όμως δεν αξιοποιήθηκαν από τους συμπαίκτες του. Και πάλι αρκετά νεύρα από τον λάτιν χαφ, ο οποίος παραμένει ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στον δημιουργικό τομέα.

Χολέμπας: Θετικό πρόσημο για ακόμη μία φορά για τον Γερμανό, ο οποίος στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο τολμηρός και να ανέβαινε περισσότερο από τα αριστερά για να προκαλούνταν περισσότερα ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Τζεμπούρ: Στην επανεμφάνιση του ο Αλγερινός, δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος, αγωνιζόμενος στις πτέρυγες (σ.σ.: κυρίως στα αριστερά). Στην επανάληψη, όμως, ως δεινός σκόρερ που είναι δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία που του δόθηκε και με πλασέ βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα.

Αμπντούν: Μπήκε ορεξάτος στον αγώνα, έχοντας κάποιες καλές ενέργειες και σέντρες στα πρώτα λεπτά του ματς. Στην συνέχεια, όμως, δεν απέφυγε τα λάθη. Στην επανάληψη ήταν στην φάση του πρώτου γκολ και κέρδισε το πέναλτι, ενώ στο τελευταίο τέταρτο έμεινε από δυνάμεις.

Πάντελιτς: Αρκετά ορεξάτος και μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού. Σκόραρε και μοίρασε μία ασίστ. Θετικό το δείγμα γραφής από τον Σέρβο παρά το γεγονός ότι δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

Φετφατζίδης: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Ορμπάιθ από το 46' βοήθησε αρκετά στον δημιουργικό τομέα, έχοντας κάποιες καλές ατομικές ενέργειες.

Ορμπάιθ: Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν έβγαζε φάσεις και έχασε τον Ιμπαγάσα με τραυματισμό από νωρίς, η είσοδος του στο 46' ήταν απαραίτητη. Η μπαλιά του στο 71' στον Αμπντούν που χάλασε στην συνέχεια ο Πάντελίτς ήταν για σεμινάριο. Έπαιξε και για τον Ιμπαγάσα ο Βάσκος, ο οποίος επέστρεψε πολύ δυνατά στις υποχρεώσεις του με τον Θρύλο.

Μόνχε: Αντικατέστησε τον Τζεμπούρ στο 76'. Επιχείρησε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα λιγοστά λεπτά που έπαιξε, κυνηγώντας κάποιες μπάλες. Ορεξάτος ο Αργεντινός, αλλά μέχρι εκεί. 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου