ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με Ορμπάιθ κόντρα στον Παναιτωλικό

Με Ορμπάιθ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε, με την προπόνηση της Παρασκευής (2/12), η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της Σαββατιάτικης (3/12, 19:30) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στην αποστολή κανονικά ο Ορμπάιθ, αποκλείστηκε ο Ζαραδούκας.
Με την προπόνηση των ερυθρολεύκων στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής (2/12, 17:30), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της Σαββατιάτικης (3/12, 19:30) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι Φέισα, Φουστέρ και Μακούν συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ο Γέστε έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο με τρέξιμο αλλά και γυμναστήριο. Στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριλήφθηκε ο Πάμπλο Ορμπάιθ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, όπως και ο Παπάζογλου που επανήλθε μετά την επέμβαση στον μηνίσκο. Αντίθετα στους 18 δεν θα βρίσκεται ο Ζαραδούκας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 3/12, 19:30) αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι Φέισα, Μακούν και Φουστέρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Μιραλάς, Ζαραδούκας, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο (3/12) στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου