ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δηλωσεις Πριντεζη, Σπαχια

 Δηλωσεις Πριντεζη, Σπαχια

1/12/2011

Πρίντεζης: "Επικίνδυνη η Φενέρ"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για το εκτός έδρας αγώνα του Θρύλου με την Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ, τηνοποία χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη ομάδα.
Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ, στην Τουρκία.
Αναλυτικά ο "Πριντ" είπε:

"Δεν κρίνεται από το παιχνίδι με τη Φενέρ η πρόκριση στην επόμενη φάση, θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα δυο σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας  τα οποία και αυτά λογικά θα αποτελούν μονόδρομο, αλλά είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κατά την γνώμη μου θα κριθεί το αν θα καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω ή όχι.

Σίγουρα θα είναι ένα πολύ διαφορετικό καθώς θα παίζουνε μέσα στο γήπεδο τους. Η  Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλό μπάτζετ, έχει πολλές καλές μονάδες αλλά σίγουρα ακόμα δεν είναι η ομάδα που επιδιώκει και θέλει.

Όπως και να το κάνεις είναι μια ομάδα επικίνδυνη που μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και να την κυνηγάς σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού".

Στον εντός έδρας αγώνα ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει των Τούρκων με 81-74.

  Σπάχια: "Καλύτερες και οι δύο ομάδες"
Ο Νέβεν Σπάχια στάθηκε στην αγωνιστική πρόοδο τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη.
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (1/12, 20:00) στην έδρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
"Και οι δύο ομάδες παίζουν πλέον καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας. Ελπίζω να παίξουμε με μεγαλύτερη συνέπεια και περισσότερη συγκέντρωση σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική για να φτάσουμε στην επιτυχία", δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Νέβεν Σπάχια.

Ο Κροάτης σούτινγκ γκαρντ της Πρωταθλήτριας Τουρκίας, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, τόνισε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, γιατί έχουμε από τρεις νίκες και τρεις ήττες. Ο Σπανούλης βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε για να φτάσουμε στο στόχο μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου