ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός μάχης ο Λάζαρος με Φενέρ

Εκτός μάχης ο Λάζαρος με Φενέρ

Χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (1/12, 20:00 - Νοvasports3) στο "Sinan Erdem Dome", όπου αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Επιστρέφει ο Ματ Χάουαρντ στην αποστολή.
Ένα απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους κράτησε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Έλληνας σέντερ λίγο πριν ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και εγκατέλειψε. Υπήρξαν φόβοι για σοβαρή ζημιά αλλά στην μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε φάνηκε ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, αλλά αρκετό για να τον αφήσει εκτός μάχης στο "Sinan Erdem Dome". Αντίθετα μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας ο Ματ Χάουαρντ και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα της αναμέτρησης, ιδίως μετά την απώλεια του Παπαδόπουλου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου