ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Γκετσεβίτσιους: "Να μην σκεφτόμασε το ματς με την Κάχα"

Γκετσεβίτσιους: "Να μην σκεφτόμασε το ματς με την Κάχα"

Ο Γκετσεβίτσιους τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς με την Φενέρμπαχτσε και να μην σκέφτονται εκείνο με την Κάχα, παρά μόνο εκείνο κόντρα στον Άρη την Κυριακή (4/12).
Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (8/12) θα υποδεχτεί την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ και το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους ερυθρόλευκους, καθώς από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα φανεί το κατά πόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν ελπίδες για πρόκριση στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, πάντως, στις δηλώσεις του τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να ξεχάσουν το περασμένο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, να μην σκέφτονται το ερχόμενο για την Ευρωλίγκα απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά να συγκεντρωθούν στο Κυριακάτικο (4/12, 17:00, ET-3) απέναντι στον Άρη στην Θεσσαλονίκη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Λιθουανός σούτινγκ-γκαρντ, σχολίασε: "Πρέπει να ξεχάσουμε τη Φενέρμπαχτσε και να μη σκεφτόμαστε την Κάχα Λαμποράλ αν δεν θέλουμε να έχουμε πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν αλλά ανεβαίνει συνεχώς και σίγουρα ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου