ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Χαβίτο: "Προσπάθησα για το καλύτερο"

Χαβίτο: "Προσπάθησα για το καλύτερο"

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Δόξα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Χαβίτο, ο οποίος τόνισε πως παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σαν δεξιός μπακ, προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.
Την πρώτη του εμφάνιση στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού έκανε ο Φρανθίσκο Χαβίτο κόντρα στην Δόξα Δράμας και μάλιστα αγωνιζόμενος όχι στην φυσική του θέση, αλλά σαν δεξιός οπισθοφύλακας.
Οι ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν (30/11) τους "Μαύρους Αετούς" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την εξ' αναβολής 1η αγωνιστική της Super League και επικράτησαν με σκορ 6-0, με τον 28χρονο Ισπανό να πετυχαίνει το 5ο γκολ της ομάδας του με ένα καταπληκτικό σουτ από απόσταση 30 περίπου μέτρων! Ο Χαβίτο σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχε, ενώ τόνισε πως παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σαν δεξιός μπακ, προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του:


"Είμαι πολύ χαρούμενους που σκόραρα στο πρώτο μου παιχνίδι στο αρχικό σχήμα. Αγωνίστηκα σε μια θέση την οποία δεν γνωρίζω καλά, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Είχαμε άσχημη βραδιά στην Τρίπολη και χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου