ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Δηλωσεις Παπάζογλου,Ποτουρίδη,Μόνχε

Δηλωσεις  Παπάζογλου,Ποτουρίδη,Μόνχε,Μιραλάς

  14/12/2011

Παπάζογλου: "Χαρούμενος που έπαιξα"

Ο αμυντικός των Πειραιωτών μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, τονίζοντας πως το παιχνίδι κύλησε όπως το περίμεναν.


"Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για ακόμη μία φορά και με εμπιστεύεται ο προπονητής μου. Το παιχνίδι κύλησε καλά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και η αναμέτρηση εξελίχθηκε όπως θέλαμε.

Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και όλοι παίζουμε δίνουμε το 100% δυνατοτήτων μας και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της ομάδας μας.

Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας, αλλά δύσκολα θα περάσει ομάδα από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη".

Να σημειώσουμε ότι, οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη έχουν ρεπό και την Παρασκευή το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Ποτουρίδης: "Σημαντικό το γρήγορο γκολ"
Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού μίλησε ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος τόνισε πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η επίτευξη γρήγορου γκολ.
Ο αμυντικός της ομάδας του Πειραιά εξέφρασε την ευχή να συνεχίσει έτσι στο πρωτάθλημα.
"Κάναμε καλό παιχνίδι, όπως με την Κέρκυρα. Μπήκαμε δυνατά από το 1ο λεπτό, όπως στην Κέρκυρα, περάσαμε στην κορυφή.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να παραμένουμε στην πρώτη θέση. Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε νωρίς γκολ, γιατί μας παίζουν αμυντικά.

Αν πετυχαίνουμε γκολ νωρίς μπορούμε να ανοίγουμε άμυνα  τους, όπως κάναμε με την Κέρκυρα και εδώ. Είναι σημαντικό το γρήγορο γκολ".

 Μόνχε: "Να μείνουμε στην κορυφή"
Την επιθυμία ο Ολυμπιακός να παραμείνει στην κορυφή, εξέφρασε ο Βισέντε Μόνχε, ο οποίος αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας.
Ο Αργεντινός, μίλησε μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, τονίζοντας πως είναι πολύ ωραίο που επέστρεψε η ομάδα στην κορυφή.
"Η ομάδα δουλεύει πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί στα παιχνίδια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις", είπε αρχικά ο Μόνχε και συμπλήρωσε σχετικά με την πλούσια παραγωγικότητα γκολ του Ολυμπιακού: "Eίναι καλό και αρκετά σημαντικό.

Σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και όταν έρχεται η σειρά τους, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Αν και λείπουν πολλοί και σημαντικοί παίκτες από την ομάδα, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλήρες και μπορεί να ανταπεξέλθει. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, ευτυχώς τα καταφέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: "Είναι πολύ ωραίο αυτό, είμαστε χαρούμενοι, ο κόσμος μας ακολουθεί παντού και μας βοηθάει πολύ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Τέλος, μίλησε για την καθημερινή του προσπάθεια: "Mε πολύ δουλειά προσπαθώ να αποδείξω πως θέλω να κερδίσω λεπτά συμμετοχής. Όταν ήρθα, ήξερα ότι ερχόμουν σε μια μεγάλη ομάδα και ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ξέρω πώς πρέπει να δουλεύω, να παίζω καλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία και να προσφέρω στην ομάδα".


Μιραλάς: "Θα με βοηθήσει ψυχολογικά"

Σε πελάγη ευτυχίας έπνεε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό και το χατ - τρικ που σημείωσε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος τόνισε πως θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα στο ψυχολογικό τομέα.
Το πρόσωπο της αναμέτρησης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με εγκωμιαστικά σχόλια και για τον λαό του Θρύλου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι είχα χάσει το πέναλτι. Θα με βοηθήσει ψυχολογικά αυτό.

Είμαι επίσης χαρούμενος και για μένα, αλλά και για το κόσμο που ταξίδεψε εδώ για να μας βοηθήσει και είναι σημαντικό για μας που γυρίσαμε μετά από καιρό στην κορυφή του πρωταθλήματος".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου