ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ένταση στην προπόνηση της Σίτι!(pics)

Ένταση στην προπόνηση της Σίτι!

15/12/2011

Φραστικό επεισόδιο με τους Μάριο Μπαλοτέλι και Μίκα Ρίτσαρντς είχε το… μενού στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, το απόγευμα της Πέμπτης! Οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν «γαλλικά» με τον νεαρό αμυντικό να γίνεται έξω φρενών και να αναγκάζει τους συμπαίκτες του να τον συγκρατήσουν με νύχια και με δόντια!

Η προετοιμασία των «πολιτών» για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Άρσεναλ συνεχίστηκε με τρόπο που δεν θα περίμενε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι! Ο Ιταλός προπονητής είδε τους Μπαλοτέλι και Ρίτσαρντς να λογομαχούν, να επιδίδονται σε σκληρά μαρκαρίσματα ο ένας στον άλλον και στο φινάλε να αποτρέπεται άγριος καυγάς με τη συμβολή των συμπαικτών τους!

Ο Άγγλος αμυντικός φέρεται να εκνευρίστηκε τόσο που κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του Ιταλού επιθετικού των «πολιτών», ωστόσο, άπαντες μπήκαν στη μέση και τον ηρέμησαν.

Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα, ο Ρίτσαρντς προσπάθησε να μειώσει το γεγονός, ρίχνοντας το φταίξιμο στην… ένταση της στιγμής. «Με τον Μάριο είμαστε μια χαρά. Ζητήσαμε συγγνώμη, δώσαμε τα χέρια και το θέμα θεωρείται λήξαν. Ό,τι έγινε, ήταν πάνω στη στιγμή της έντασης της προπόνησης» είπε ο νεαρός άσος.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου