ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Με θέλει ο Ολυμπιακός»

«Με θέλει ο Ολυμπιακός»

17/12/2011
«Με θέλει ο Ολυμπιακός» 
Το όνομα του Μλάντεν Πέτριτς επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε ασχοληθεί πολλές φορές με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Κροάτης επιθετικός αποκάλυψε πως οι Πειραιώτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μαζί με τη Βαλένθια και μία ομάδα από τη Ρωσία.

«Εχω ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού της Βαλένθια και μίας ρωσικής ομάδας», έλεγε χθες ο 30χρονος φορ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από το Αμβούργο και έχει τονίσει πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τη φετινή σεζόν ο διεθνής άσος έχει παίξει σε έντεκα ματς (872 λεπτά συμμετοχής), έχοντας πέντε γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας.

Η κλήρωση για τη φάση των «32» με τη Ρούμπιν Καζάν και εκείνη των «16» με μία εκ των Μέταλιστ ή Σάλτσμπουργκ αφήνουν περιθώρια στους «ερυθρόλευκους» πως τη φετινή σεζόν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Η συζήτηση για τα μεταγραφικά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, οι οποίοι θα αποφασίσουν που χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει των αγώνων που θα ακολουθήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, όλα θα κριθούν από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντιόγο. Η Βάσκο Ντα Γκάκα έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού, όμως ο Ολυμπιακός ζητάει περίπου 1 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, χθες παραιτήθηκε έφυγε από τη βραζιλιάνικη ομάδα ο Ροντρίγκο Γκαετάνο, εισήγηση του οποίου ήταν η απόκτηση του 24χρονου παίκτη! Την ίδια ώρα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ διαψεύδουν τα σενάρια που αφορούν το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον Νάτσο Σκόκο. «Δεν υπάρχει θέμα, δεν γίνεται», τονίζει η πλευρά του Αργεντινού φορ.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, αν τελικά αποχωρήσει ο Φράνκο Κοστάντσο το επόμενο διάστημα. Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Κούστσακ (της Μάντσεστερ) και του Αλμούνια (της Αρσεναλ), όμως δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Πάντως, από την διοίκηση – όσον αφορά μετά την κλήρωση για το Europa League – ειπώθηκε: «Ολες οι ομάδες είναι καλές κι όλοι οι αντίπαλοι δύσκολοι. Φυσικά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου