ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Προβληματισμός παρά την πορεία

Προβληματισμός παρά την πορεία (video)

16/12/2011
Προβληματισμός παρά την πορεία 
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προκρίθηκε και μάλιστα ως πρώτος στους «32» του Europa League, όμως είναι αρκετά τα προβλήματα που ζητούν άμεσα λύση.

Πρώτο και κύριο η «βόμβα» που πέταξε – μετά την ισοπαλία (1-1) με την Ρούμπιν - στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση από κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία φέρεται να του προσφέρει υπερδιπλάσιο συμβόλαιο από αυτό που έχει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και κάποιες φήμες αναφέρουν ότι φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, οι Σαουδάραβες παρουσιάζονται να έχουν πει στον Μπόλονι ότι η ρήτρα των 300.000 ευρώ δεν είναι πρόβλημα για εκείνους και δέχονται να την πληρώσουν.

Η αντίδραση της διοίκησης στο θέμα ήταν άμεση και ο Ζήσης Βρύζας επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του 58χρονου προπονητή, ενημερώνοντας όμως ότι στις συζητήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα ο Μπόλονι ισχυρίστηκε πώς «η πρόταση βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μου» και δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπως γράφει η «SportDay», παρουσιάζονται προβληματισμένοι από την επιλογή του Μπόλονι να συζητήσει το θέμα δημόσια και να κάνει τον εαυτό του πρωταγωνιστή, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Εντός της ημέρας θα υπάρξει νέα συνάντηση του Βρύζα με τον Ρουμάνο για να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη κατάσταση, όπως αποφασίστηκε στο έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Η άλλη δυσάρεστη είδηση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι η αντίδραση του Βλάνταν Ίβιτς στα όσα ακούγονται για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών. «Μπερδεύομαι γιατί ακούω μετά από τόσες πολλές επιτυχίες και από 11 σερί αήττητους αγώνες και προκρίσεις στην Ευρώπη, να θέλουν να μειωθούν τα συμβόλαια των παικτών. Των παικτών που φέρνουν έσοδα στην ομάδα... Εχουμε κάνει τόσες σημαντικές προκρίσεις, έχουν κάνει τόσο περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και φανταστείτε πώς αισθάνονται όταν τους λένε ότι θα μειωθούν τα συμβόλαιά τους», ήταν η σχετική δήλωση του Σέρβου, ο οποίος μίλησε ανοιχτά κατά της διοίκησης του Θόδωρου Ζαγοράκη σχετικά με τις μειώσεις συμβολαίων που έχουν δρομολογηθεί. Δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον Ίβιτς, τον οποίο θα ρωτήσει για ποιον λόγο έκανε αυτές τις δηλώσεις.

Μέσα σε όλα αυτά ο ΠΑΟΚ θα προετοιμαστεί για το κυριακάτικο (15:00, Novasports) παιχνίδι με την Δόξα στη Δράμα. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμά και θα πάνε με μία προπόνηση – όπως συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις – στο παιχνίδι με τους Δραμινούς.



 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου