ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το πάθημα με Τόρες έγινε μάθημα!

Το πάθημα με Τόρες έγινε μάθημα!

16/12/2011

Tο λάθος του Κάρλος Αντσελότι έγινε μάθημα για τον Αντρές Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έπεσε στην ίδια παγίδα με τον Ιταλό και δέχτηκε την ίδια έντονη κριτική μέχρι που κατάφερε να βγει! Πώς; Βγάζοντας από την ενδεκάδα τον Φερνάντο Τόρες!

Ο Αντσελότι με τον Τόρες να έρχεται τον Ιανουάριο έναντι του ποσού ρεκόρ των 50 εκ λιρών δεν σκέφτηκε στιγμή να αφήσει τον Ισπανό στον πάγκο. Ακόμη κι όταν έδειχνε σε κακή κατάσταση, ακόμη κι όταν η ομάδα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα με τον Τόρες να μη σκοράρει με τίποτα, ο πρώην ηγέτης της Λίβερπουλ βρισκόταν σταθερά στους πρώτους έντεκα.

Οι αντίπαλοι οπαδοί μετρούσαν τα παιχνίδια του Τόρες χωρίς γκολ, οι οπαδοί της Τσέλσι ήλπιζαν μάταια σε κάθε ματς και όταν το γκολ επιτέλους ήρθε πανηγυρίστηκε σαν κατάκτηση τροπαίου από όλους. Για μία και μόνη φορά. Δεν ξανάρθε άλλο γκολ ως το τέλος της σεζόν με τον Τόρες να μετρά 1 γκολ σε έξι μήνες στο πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν στους «μπλε». Ο Αντσελότι μεταξύ άλλων πλήρωσε και την εμμονή του στην αναγέννηση του «Ελ Νίνο»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας ήρθε κοίταξε τα πρόσωπα, κοίταξε τις φανέλες και στην περίοδο γνωριμίας δεν θα μπορούσε να παραβλέψει το Νο9 της ομάδας του που στοίχησε μία περιουσία λίγους μήνες νωρίτερα, δίνοντάς του φανέλα βασικού. Ο Τόρες παρέμενε ο ίδιος καταφέρνοντας απλά να διπλασιάσει τα γκολ του στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 2. Κατά τα άλλα όλα ίδια. Και για τον παίκτη και για την μέτρια απόδοση της ομάδας και για την κριτική από τον Τύπο.

Τότε ο πρώην τεχνικός της Πόρτο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του επιλέγοντας αυτά που του λέει η λογική και άφησε τον Τόρες μόνιμα στον πάγκο. Τα παιχνίδια της ομάδας στους τελευταίους αγώνες μιλούν από μόνα τους. Σε πέντε ματς τέσσερις νίκες και μία ήττα. Ο Τόρες ξεκίνησε βασικός μόλις σε ένα από αυτά. Μαντέψτε σε ποιο…

Τα τελευταία 5 ματς της Τσέλσι

12/12 Τσέλσι - Μαν.Σιτι 2-1

6/12 Τσέλσι - Βαλένθια 3-0

3/12 Νιούκαστλ - Τσέλσι 0-3

29/11Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-2 (βασικός ο Τόρες)

26/11 Τσέλσι - Γουλβς 3-0

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου