ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Διαβολική» ελπίδα!

«Διαβολική» ελπίδα!

17/12/2011

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, όμως διατηρεί… απειροελάχιστες ελπίδες για επαναφορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Η FIFA έχει στείλει το προειδοποιητικό μήνυμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας αναφορικά με την υπόθεση της Σιόν και απειλεί με «καμπάνα» αποκλεισμού!

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει δώσει εντολή στην αντίστοιχη της Ελβετίας για επιβολή μεταγραφικού εμπάργκο στη Σιόν, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου. Αιτία, είναι η χρησιμοποίηση πέντε παικτών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους προκριματικούς αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Σέλτικ.

Οι «καθολικοί», παρά τον αποκλεισμό τους, δικαιώθηκαν ελέω της παρατυπίας της Σιόν και εξασφάλισαν μια θέση στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Ο ελβετικός σύλλογος προσπάθησε μέχρις εσχάτων για δικαίωση, αλλά απέτυχε σε όλες τις προσπάθειές του.

Τώρα, η FIFA έστειλε προειδοποίηση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας και ζητάει επιβολή μεταγραφικού εμπάργκο στη Σιόν, γνωστοποιώντας και τις συνέπειες σε περίπτωση που δεν γίνει πράξη η εντολή της!

Πιο συγκεκριμένα, η Βασιλεία «απειλείται» με αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και η εθνική ομάδα της χώρας θα τιμωρηθεί με απαγόρευση συμμετοχής στο παιχνίδι με την Αργεντινή, τον προσεχή Φεβρουάριο!

Κάπου εδώ μπαίνει στο «κόλπο» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ελπίζουν σε επαναφορά τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στη θέση της Βασιλείας, αλλά και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Ο λόγος, είναι πως η Μπάγερν Μονάχου που καλείται να αντιμετωπίσει την ελβετική ομάδα, ενδέχεται να προκριθεί άνευ αγώνα στην προημιτελική φάση!

Η διορία που έλαβε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας για να κάνει πράξη την εντολή της FIFA, ισχύει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε θα διαρκέσει και η ελπίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου