ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τα σενάρια για Θρύλο

Τα σενάρια για Θρύλο

15/12/2011 

Ο Θρύλος κρατά την τύχη στα χέρια του πλέον στον Α΄όμιλο της Euroleague και μπορεί να βγει ακόμη και πρώτος! Πως διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Τα σενάρια που δίνουν πρωτιά στον Ολυμπιακό είναι τα εξής:

1. Νίκη του Ολυμπιακού στο Νανσί, νίκη της Καντού επί της Φενέρμπαχτσε και νίκη της Μπιλμπάο επί της Κάχα Λαμποράλ. Τότε θα είναι πρώτος ο Ολυμπιακός, δεύτερη η Καντού, τρίτη η Μπιλμπάο, τέταρτη η Κάχα Λαμποράλ ενώ αποκλείεται η Φενέρμπαχτσε.

2.Νίκη του Ολυμπιακού στο Νανσί, νίκη της Καντού επί της Φενέρμπαχτσε και νίκη της Κάχα Λαμποράλ στο Μπιλμπάο. Στην τριπλή ισοβαθμία της κορυφής (Ολυμπιακός, Κάχα, Καντού) ευνοούνται οι “ερυθρόλευκοι” λόγω της διαφοράς με την οποία νίκησαν χθες την Καντού. Δεύτερη είναι η Κάχα, τρίτη η Καντού και τέταρτη η Φενέρμπαχτσε.

Στα υπόλοιπα σενάρια για τις θέσεις στον Α' Όμιλο:

1.Νίκες Ολυμπιακού, Κάχα και Φενέρμπαχτσε: Τότε θα είναι πρώτη η Κάχα, δεύτερος ο Ολυμπιακός, τρίτη η Φενέρμπαχτσε και τέταρτη η Καντού.

2.Ήττα Ολυμπιακού, νίκες για Κάχα και Φενέρμπαχτσε: Τότε θα είναι πρώτη η Κάχα, δεύτερη η Φενέρμπαχτσε, τρίτος ο Ολυμπιακός και τέταρτη η Καντού.

3.Νίκες Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε και Μπιλμπάο: Τότε θα είναι πρώτη η Φενέρμπαχτσε, δεύτερος ο Ολυμπιακός, τρίτη η Καντού, τέταρτη η Μπιλμπάο ενώ αποκλείεται η Κάχα Λαμποράλ!

4.Ήττα Ολυμπιακού, νίκες για Φενέρμπαχτσε και Μπιλμπάο: Τότε θα είναι πρώτη η Φενέρμπαχτσε, δεύτερη η Καντού, τρίτη η Μπιλμπάο, τέταρτος ο Ολυμπιακός, ενώ αποκλείεται η Κάχα Λαμποράλ.

5. Ήττα Ολυμπιακού, νίκες για Μπιλμπάο και Καντού: Τότε θα είναι πρώτη η Καντού, δεύτερη η Μπιλμπάο, τρίτη η Κάχα, τέταρτος ο Ολυμπιακός ενώ αποκλείεται η Φενερ!
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου