ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μανωλιουδάκη: "Προσοχή και σοβαρότητα"

Μανωλιουδάκη: "Προσοχή και σοβαρότητα"

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα με την Φιορεντίνα (17/12) για τα προημιτελικά του LEN Trophy και τόνισε πως παρά τη διαφορά των 4 γκολ από το πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με προσοχή και σοβαρότητα για να πάρει την πρόκριση.
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικής Ομοσπονδίας, παραχώρησε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και αναφέρθηκε στον επαναληπτικό αγώνα με την Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του LEN Trophy.
Η πολίστρια του Θρύλου επεσήμανε πως παρά τη διαφορά των 4 γκολ από το πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με προσοχή και σοβαρότητα για να πάρει την πρόκριση, υποστηρίζοντας πως οι ερυθρόλευκες θα παίξουν για τη νίκη και όχι για να διαφυλάξουν το πλεονέκτημα που έχουν από την πρώτη αναμέτρηση:

"Πιστεύω ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι με τέσσερα γκολ (11-7) φτάνει για να μας δώσει την πρόκριση, αλλά εμείς δεν θα πάμε στην Ιταλία με σκοπό να κρατήσουμε τη διαφορά, αλλά να κερδίσουμε. Στο πόλο ποτέ, καμία διαφορά δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλείας. Όλες γυρνάνε. Για αυτό χρειάζεται πάντα μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Φιορεντίνα, αυτός που θα παίξει με όρεξη και πάθος θα προκριθεί.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου