ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Προτάθηκε ο Ελ Χαμνταουί

Προτάθηκε ο Ελ Χαμνταουί

Φαξ με το όνομα του Ελ Χαμνταουί έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Μαροκινό (με ολλανδικό διαβατήριο) επιθετικό του Άγιαξ να βρίσκεται στα "μαχαίρια" με τον Ντε Μπουρ και να αναζητεί καινούργια ποδοσφαιρική στέγη.
Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση ενός all - around επιθετικού τον Γενάρη και ήδη στην πλατεία Αλεξάνδρας καταφθάνουν τα πρώτα φαξ με ονόματα παικτών που προτείνονται από ατζέντηδες.
Ένα από αυτά είναι και του Μουνίρ Ελ Χαμνταουί. Ο Μαροκινός επιθετικός (με ολλανδικό διαβατήριο) αγωνίζεται στον Άγιαξ αλλά οι κακές του σχέσεις με τον προπονητή του τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου. Ο παίκτης είναι στα "μαχαίρια" με τον Φρανκ Ντε Μπουρ και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον "Αίαντα". Η τιμή του 27χρονου φορ κυμαίνεται στα 2.5 εκ ευρώ και είναι το στιλ του επιθετικού που αρέσει στον Βαλβέρδε, με την περίπτωση του να εξετάζεται στο Λιμάνι. Ο Μαροκινός πήρε μεταγραφή από την Εξέλσιορ στην Άλκμααρ, με την οποία τη σεζόν 2008 - 09 κατέκτησε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 23 τέρματα σε 31 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2010 μεταγράφηκε στον Άγιαξ και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου