ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Πανηγυρικά στα ημιτελικά οι γοργόνες μας

Πανηγυρικά στα ημιτελικά οι γοργόνες μας

17/12/2011 
ΜΑΥΡΕΛΟΥΜε μια εκπληκτική σήμερα Διαμαντοπούλου ο Ολυμπιακός έκανε τη Φιορεντίνα να μοιάζει ομαδούλα νικώντας με 5-12 τις Ιταλίδες μέσα στην έδρα τους, και πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στους τέσσερις του Λεν Τρόφι.
Σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχει τηλεοπτική κάλυψη για να θαυμάσουμε τις κοριτσάρες του Χάρη Παυλίδη να κατατροπώνουν τη Φιορεντίνα παίζοντας υπέροχα, και την νεαρή τερματοφύλακα Χρυσή Διαμαντοπούλου να κάνει το παιχνίδι της ζωής της, ο Ολυμπιακός όχι απλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λεν Τρόφι, αλλά έκανε και το δύο στα δύο κόντρα στις Ιταλίδες με συνολικό σκορ 23-12.
Το παιχνίδι κερδήθηκε από την τεράστια ποιότητα των πρωταθλητριών Ελλάδας που νίκησαν Φιορεντίνα και διαιτησία, η οποία έδωσε 14 (!) αποβολές στις αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη και μόλις 6 στις Ιταλίδες.
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-3, 1-2, 1-3
Τα γκολ:
Φιορεντίνα: Λάπι 3, Στορτόνι 1, Τόρτορα 1.
Ολυμπιακός: Αβραμίδου 3, Μανωλιουδάκη 2, Χιλ 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Ψούνη 1, Μαυρέλου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Αντωνάκου 1, Κώτσια 1.
Οι άλλες τρεις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά είναι η ρωσική Ούργκα, η ιταλική Ιμπέρια και η Ουγγρική Σζεντέσι. Ο Ολυμπιακός θα μάθει την αντίπαλό του στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της LEN την ερχόμενη Δευτέρα.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου