ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Πρόγραμμα φωτιά για τον Ολυμπιακό το δίμηνο Φλεβάρη - Μάρτη

Πρόγραμμα φωτιά για τον Ολυμπιακό το δίμηνο Φλεβάρη - Μάρτη

Νέος αγωνιστικός Γολγοθάς περιμένει τον Ολυμπιακό το δίμηνο Φλεβάρη - Μάρτη, όπου οι ερυθρόλευκοι για παραπάνω από ένα μήνα θα παίζουν ματς ανά τρεις σχεδόν ημέρες! Ξεκίνημα με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στις 12/2.
Πρόγραμμα ανάλογο με αυτό του διμήνου Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου περιμένει τον Ολυμπιακό λίγο μετά το ξεκίνημα του νέου έτους.
Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Europa League, γεγονός που σε συνδυασμό με τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, φορτώνει το πρόγραμμα της ομάδας από τα μέσα του Φλεβάρη έως και τα μέσα Μάρτη. Ειδικότερα στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί (με το καλό) κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν, τότε και οι αγώνες για την φάση των "16" του Europa θα γίνουν εν μέσω δύσκολων αναμετρήσεων και ντέρμπι της Super League.

Ξεκίνημα σε αυτό το πρόγραμμα "βουνό", γίνεται στις 12/2 όπου οι Πειραιώτες υποδέχονται την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Ακολούθως υπάρχει το ματς με την Ρουμπίν στο Καζάν στις 16/2 και αμέσως μετά υπάρχει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στις 23/2 οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Ρουμπίν για τον επαναληπτικό των "32" του Europa, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/2) διεξάγεται το ΟΦΗ - Ολυμπιακός στην Κρήτη. Το Σάββατο 3/3 οι πρωταθλητές Ελλάδας παίζουν με τον Άρη εντός έδρας και στις 8/3 οι ερυθρόλευκοι θα έχουν το πρώτο ματς της φάσης των "16" για την Ευρώπη. Την Κυριακή 11/3 είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και τέσσερις ημέρες μετά (15/3) ο επαναληπτικός του Europa. "Τρεχάματα" για τους ερυθρόλευκους, που θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και πάνοπλοι για το εξαιρετικά κρίσιμο αλλά και επίπονο δίμηνο Φλεβάρη - Μάρτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου