ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Καλέσιν: «Κανονικά το ματς στην έδρα μας»!

Καλέσιν: «Κανονικά το ματς στην έδρα μας»!

16/12/2011 
Για κρύο και κακές καιρικές συνθήκες μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και οι παίκτες του θρύλου, αναφορικά με την πρώτη κόντρα με την Ρούμπιν στο Καζάν, στις 16 Φεβρουαρίου. Και δεν έχουν άδικο, αφού εκείνη την εποχή το γήπεδο θα είναι και καλυμένο απο χιόνι.
ΒΙΤΑΛΙ ΚΑΛΕΣΙΝΜάλιστα αυτό παραδέχονται και οι Ρώσοι. Συγκεκριμένα ο Βιτάλι Καλέσιν μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ για το πρώτο παιχνίδι, όπου ρωτήθηκε αν το παιχνίδι θα γίνει ίσως κάπου Νότια της Ρωσίας. «Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης στον σύλλογο για το αν πρέπει να δώσουμε το ματς σε κάποιο άλλο μέρος στην Ρωσία. Το γήπεδό μας θα είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που είχε γίνει και το 2010 με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Χαποέλ Τελ Αβίβ, ξανά για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ», είπε ο 31χρονος αμυντικός.
Όσο για την κλήρωση με τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ξεκάθαρος: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας με εμπειρία στην Ευρώπη. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι αυτό το παιχνίδι. Πάντως η κλήρωση δεν ήταν κακή για εμάς, αφού θα μπορούσε να μας είχε τύχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου