ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr, στην εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με σκορ 4-0, για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League. Χατ - τρικ ο Μιραλάς, ξανά γκολ ο Πάντελιτς, πολύ καλός ο Φετφατζίδης.
Με τρία γκολ του Μιραλάς (16', 39', 59') και άλλο ένα του Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός πέρασε "αέρας" από το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κερδίζοντας με σκορ 4-0 τον Λεβαδειακό για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League. Πολύ καλή εμφάνιση για τους ερυθρόλευκους, που εκτός από τον Βέλγο επιθετικό και τον Σέρβο "killer", είχαν σε πολύ καλή βραδιά και τον Φετφατζίδη, ενώ δεν υπήρξε κανείς που να υστέρησε.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Μέγκιερι: Μόνο καφεδάκι δεν παρήγγειλε στο σημερινό ματς ο Ούγγρος, καθώς ελάχιστες φορές ήρθε σε επαφή με την μπάλα. Όποτε χρειάστηκε να επέμβει (όπως στην κεφαλιά του Ναπολεόνι στο 69'), το έκανε με απόλυτη επιτυχία.

Τοροσίδης: Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ επιθετικά ανέβηκε λίγες φορές. Δεν πίεσε τον εαυτό του, αφού δεν χρειαζόταν σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι έλεγχαν απόλυτα από την αρχή. Ο αρχηγός "τράβηξε κουπί" στα τελευταία παιχνίδια και χρειάζεται ανάσες, με την ελπίδα να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος με τη νέα χρονιά.

Αβραάμ: Ματς ρουτίνας είναι αυτά για τον Παπαδόπουλο. Αποφασιστικός σε όλες του τις επεμβάσεις, δεν άφησε κανέναν αντίπαλο του να δημιουργήσει πρόβλημα στην εστία του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο πως τρία λεπτά μετά την έξοδο του (66') από το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία τους στην αναμέτρηση...

Παπάζογλου: Στο ματς με την Κέρκυρα έδειχνε τρακαρισμένος και έμοιαζε να μην μπορεί να συνεννοηθεί με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Μαρκάνο. Απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν πολύ βελτιωμένος, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σωστές επί το πλείστον τοποθετήσεις, ενώ έδειξε να "κολλάει" καλύτερα με τον Αβραάμ. Καλή εμφάνιση για τον Τάσο.

Μαρκάνο: Πολύ καλός ο Ισπανός σε ρόλο αριστερού μπακ, ιδίως στο πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Έβγαινε συνέχεια στην πλάτη του Μόνχε και πλαγιοκοπούσε την αντίπαλη άμυνα, δημιουργώντας ρήγματα από εκείνη την πλευρά. Στην επανάληψη έπεσε ελαφρώς η απόδοση του, ενώ όταν αγωνίστηκε σαν στόπερ, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τον Ναπολεόνι.

Μοδέστο: Ο Κορσικανός δεν είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά τον τελευταίο μήνα έχει βρει τα πατήματα του και ρολάρει. Απέναντι στον Λεβαδειακό έκανε ένα ουσιαστικό παιχνίδι, δείχνει να έχει καλή χημεία με τον Μανιάτη και ήταν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος των ερυθρολεύκων, με σκόρερ τον Πάντελιτς.

Μανιάτης: Σε χαμηλότερες στροφές σε σχέση με τις τελευταίες καταπληκτικές του εμφανίσεις, αλλά και πάλι πληθωρικός στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Μανιάτης δείχνει να έχει πάρει τον "αέρα" της θέσης και αγωνίζεται με περίσσια αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για όποιον παίκτη αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη ριγωτή...

Μιραλάς: Μια all around εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βέλγος επιθετικός κόντρα στους Βοιωτούς. Σκορπούσε τον πανικό στην αντίπαλη άμυνα σε κάθε επαφή του με την μπάλα, ήταν θεαματικός και συνάμα απλός στο παιχνίδι του. Πέτυχε χατ - τρικ (16', 39', 59'), ενώ αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσε να προσθέσει και 2-3 ασίστ στο παλμαρέ του. "Χορταστική" η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα τέρματα θα δώσουν άλλη ψυχολογία στον Κέβιν.

Μόνχε: Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις για τον Αργεντινό. Είχε την εξαιρετική μεταβίβαση στον Μιραλάς στο πρώτο γκολ του Βέλγου και δεύτερο του Ολυμπιακού στο ματς. Δίχως να εντυπωσιάσει ήταν πολύ ουσιαστικός στις κινήσεις του και προσπαθεί να κάνει διάφορες δουλειές στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται να σταθεροποιήσει την απόδοση του.

Φετφατζίδης: Πάει πολύς καιρός από τότε που ο Γιάννης είχε δύο "κολλητές" καλές εμφανίσεις. Μετά την γεμάτη εμφάνιση του την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κέρκυρα, ο "Φέτφα" ήταν ακόμη καλύτερος κόντρα στον Λεβαδειακό. Αέρινος ντριμπλέρ, με σωστές μεταβιβάσεις, απείλησε τρεις φορές με ισάριθμα σουτ τον Κυριακίδη, με τον Έλληνα πορτιέρο να του λέει "όχι". Την τρίτη φορά ο Μιραλάς πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το δικό του χατ - τρικ. Στα θετικά ότι βάζει πλέον ουσία και δύναμη στο παιχνίδι του. Στα αρνητικά το πέναλτι που προσπάθησε να κερδίσει, χωρίς να υπάρχει παράβαση από αντίπαλο αμυντικό. Δεν χρειάζεται να του "κολλήσουν ταμπέλες". Μακάρι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ο Γιάννης.

Πάντελιτς: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σέρβος, πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στο ματς με τον Λεβαδειακό, φτάνοντας τα 9 συνολικά στο πρωτάθλημα και τα 8 στα 4 τελευταία παιχνίδια. Ο Μάρκο προσπαθεί να αφομοιώσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και στα όσα ζητάει ο Βαλβέρδε, γεγονός που φαίνεται να τον βοηθάει πολύ καθώς δείχνει αρκετά πιο συμβατός στο σύνολο σε σχέση με πέρσι.

Ποτουρίδης: Αντικατέστησε τον Αβραάμ στο 66' και αγωνίστηκε ως αριστερός οπισθοφύλακας. Άργησε λίγο να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης και είχε κάποια προβλήματα αμυντικά. Ανέβηκε στη συνέχεια, βοηθώντας και στην ανάπτυξη από την αριστερή πλευρά.

Φουστέρ: Μπήκε στο 72' αντί του Μιραλάς και έπαιξε στο πλάι του Μοδέστο μετά την αλλαγή του Μανιάτη στο 76'. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς, καθώς στο σημείο που μπήκε άρχισε να πέφτει και ο ρυθμός του αγώνα. Σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια θα μπορούσε να βοηθήσει σαν κεντρικός μέσος.

Χαβίτο: Πέρασε στο 76' στη θέση του Μανιάτη, πήγε στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης αλλά δεν πρόλαβε να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου