ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ριέκα - Ολυμπιακός 6-5

Ριέκα - Ολυμπιακός 6-5

Πάλεψε στην Κροατία ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ριέκα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 6-5 από τους γηπεδούχους και πλέον οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν για την 2η θέση του Ά ομίλου με τις Μπούντβα και Βουλιαγμένη.

Το χειροκρότημα και τον σεβασμό των φιλάθλων της Ριέκα απέσπασε ο Ολυμπιακός που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την κροατική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Ευρωλίγκα.


Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν με σκορ 6-5 αλλά παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης και θα διεκδικήσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με τη Μπούντβα (στον Πειραιά) και τη Βουλιαγμένη. Στα θετικά για τους Πειραιώτες και η επιστροφή του Δελακά στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο βοηθός προπονητής της Πριμόριε Ριέκα, Ιβάν Ασιτς, δήλωσε στο "www.olympiacos.org": "Προερχόμαστε από μία δύσκολη σειρά αγώνων αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τη σημερινή μας εμφάνιση καθώς αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που δικαιολογημένα τυγχάνει τον σεβασμό μας. Ο Ολυμπιακός, όπως και στον Πειραιά, ήταν πολύ καλός και θεωρώ επιτυχία που καταφέραμε να κρατήσουμε στο τέλος τη νίκη με ένα γκολ διαφορά η οποία μας στέλνει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα".

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 1-0, 1-3.

Πριμόριε Ριέκα: Γκαρσία, Ντάντιελ Βάργκα, Μούσλιμ, Ντένες Βάργκα, Μπουλιούμπασιτς και Κράπιτς.

Ολυμπιακός: Δελακάς, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης, Μουρίκης και Κολόμβος.

* Στο άλλο παιχνίδι η Μπούντβα νίκησε στην Αθήνα τη Βουλιαγμένη με 11-10.

* Μετά από 4 αγώνες η Ριέκα έχει 12 βαθμούς, η Μπούντβα 6, ο Ολυμπιακός 3 όπως και Βουλιαγμένη.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου