ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: "Tα ματς ίσως γίνουν 200 ή 300"

Βαλβέρδε: "Tα ματς ίσως γίνουν 200 ή 300"

Είδηση από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τα ματς του στον ερυθρόλευκο πάγκο να γίνουν 200 ή 300.

Ο Βάσκος, ο οποίος συμπλήρωσε σήμερα 100 ματς στον ερυθρόλευκο, τόνισε βέβαια πως οι προπονητές δεν μπορούν να κάνουν μακροπρόθεσμα πλάνα γιατί είναι ένα επάγγελμα με ρίσκο

Ηταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ;

"Όχι. Είναι αυτό που μας συνέβη και στην Κέρκυρα. Το γεγονός ότι ήρθαν τόσο γρήγορα το πρώτο και το δεύτερο γκολ, κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς και κατά συνέπεια δυσκολεύουν τον αντίπαλο. Όταν βάζεις δύο γκολ απέναντι σε μία ομάδα που δεν παλεύει για τον ίδιο στόχο που έχεις, αλλά παλεύει για την παραμονή, αυτό την αναγκάζει να πέσει η απόδοσή της και να ευνοήσει παράλληλα εμάς".

Αυτός είναι ο λόγος που στα τελευταία παιχνίδια παίρνει εύκολες νίκες και με τόσα πολλά γκολ; Το γρήγορο γκολ; Τι έχει αλλάξει στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού;

"Όχι. Βασικά δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Με τον Παναιτωλικό μπορεί να κερδίσαμε, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για εμάς. Με την Άρσεναλ νικήσαμε 3-1, αλλά η Άρσεναλ δεν είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα για να συγκρίνουμε τα ματς. Στα τρία ματς που είχαμε μεγάλα σκορ είναι αυτό που σας είπα: Τα γρήγορα γκολ. Σημέρα πάντως έπαιξε και κάτι άλλο ρόλο. Το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός είχε μία περίεργη χρονιά και αναγκάζεται να παίζει Κυριακή-Τετάρτη, είναι κάτι που υποχρέωσε τον αντίπαλο προπονητή να κάνει πολλές αλλαγές στη σύνθεση. Αυτό ήταν κάτι που έπαιξε τον ρόλο του".

Πετύχατε 70 νίκες στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 100 παρουσίες σας. Μέχρι πού βλέπετε να φτάνετε;

"Ο στόχος είναι να φτάσω τις 72 μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Οι προπονητές δεν μπορούν να κάνουν μακροπρόθεσμα πλάνα γιατί είναι ένα επάγγελμα με ρίσκο. Συμβιβάζομαι να πηγαίνω μέρα με την ημέρα και να προσπαθώ να κοιτάζω πρωτίστως την επόμενη μέρα".

Μετά το ματς είπατε ότι θα θέλατε να κάνετε 200 συμμετοχές.

"Γιατί όχι; Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις βραχυπρόθεσμα πλάνα όμως. Ίσως τα 100 ματς να γίνουν 200 ή 300. Το παν είναι η προσπάθεια που κάνεις για να δουλέψεις. Μπορεί να γίνουν και 101. Ποτέ δεν ξέρεις, γιατί αυτά έχει το επάγγελμα του προπονητή".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου