ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πάντελιτς: "Ειναι η ευκαιρία μας " (video)

Πάντελιτς: "Ειναι η ευκαιρία μας "(video)

Πολύ ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς από την κλήρωση που είχε ο Ολυμπιακός στη νοκ - άουτ φάση του Europa League και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν μεγάλα πράγματα στη διοργάνωση.
Ο Σέρβος επιθετικός χαρακτήρισε την κλήρωση την καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός και υποστήριξε πως εφόσον η ομάδα του αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες τις, τότε είναι ικανή για σπουδαία πράγματα στη διοργάνωση.
"Είναι πολύ καλή η κλήρωση, αν και θα έχουμε πολύ κρύο (γέλια). Εκείνο που μετράει είναι να είναι η ζεστή η καρδιά… Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια ικανοποιητική κλήρωση. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Μία φάση μπορεί να κρίνει το παιχνίδι και να μπει γκολ, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και εκτιμώ ότι είμαστε καλύτερη από τη Ρουμπίν Καζάν", τόνισε αρχικά ο Μάρκο Πάντελιτς και συνέχισε:

"Τώρα έχουμε μεγάλη ευκαιρία και αν παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση και μετά θα δούμε ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε".




ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου