ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση «θρίλερ» για την Σιένα

Πρόκριση «θρίλερ» για την Σιένα

14/12/2011
Πρόκριση «θρίλερ» για την Σιένα

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Σιένα επικρατώντας 3-0 στα πέναλτι της Παλέρμο, μετά από ένα εκπληκτικό 3-3 της κανονικής διάρκειας και 4-4 στην παράταση. Η ομάδα της Τοσκάνης θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ουντινέζε-Κιέβο, από όπου θα προκύψει ο αντίπαλός της.

Η Σιένα πήρε προβάδισμα στην έδρα της Παλέρμο, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα αλλά βασικό τον Τζόρβα, στο 21ο λεπτό του αγώνα όταν ο Ρεγκινάλντο βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Έλληνα γκολκίπερ.

Στο 39ο λεπτό, η Παλέρμο έφερε το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίλισιτς αλλά η χαρά της κράτησε μόλις ένα λεπτό καθώς στο 40΄ο Γκονζάλες έκανε το 2-1 για την Σιένα. Στο 43΄ο Τζόρβας ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση και αντικαταστάθηκε από τον Μπρικέτο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Παλέρμο με τον Ίλισιτς να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 2-2 αλλά ο Ρεγκινάλντο και πάλι στο 59ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Σιένα. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε αλλά ο διαιτητής στις καθυστερήσεις είδε πέναλτι – λανθασμένη υπόδειξη – σε μαρκάρισμα στον Ίλισιτς και με το τρίτο του προσωπικό τέρμα ο Σλοβένος έκανε το 3-3 οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Εκεί όλα άρχισαν ιδανικά για την Παλέρμο, καθώς ο Μπέρτολο στο 98΄έκανε το 4-3 με ωραία ενέργεια και σουτ διαγώνιο. Για μία ακόμα φορά στο ματς όμως, η απάντηση της Σιένα ήταν άμεση και ήρθε με τον Άντζελο ένα λεπτό αργότερα για να γίνει το 4-4 και να πάμε στην παράταση.

Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστικής της Σιένα ήταν ο γκολκίπερ της Πέγκολο που απέκρουσε το πρώτο του Μπολίνι, είδε τον Ίλισιτς να αστοχεί στην δεύτερη εκτέλεση και στην συνέχεια είπε ξανά «όχι» στον Τσέτο. Οι συμπαίκτες του ήταν εύστοχοι και έτσι η Σιένα πανηγύρισε μία πρόκριση «θρίλερ» στους «8» του Κυπέλλου με 3-0 στα πέναλτι.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου