ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ίβκοβιτς: Όλοι έτοιμοι μετά το Πάσχα

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το ιστορικό ρεκόρ, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θέλει ούτε καν να το σκέφτεται. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου μετά απ' ένα τέτοιο παιχνίδι.



 
«Ήταν άσχημη η αίσθηση να παίζουμε χωρίς τον κόσμο σ' ένα γήπεδο που έχω ζήσει πολλά. Εύχομαι ο Ηρακλής να επιστρέψει και να ξαναγίνει δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Για το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό έχοντας πολλούς τραυματισμούς. Ο Σπανούλης και ο Παπαλουκάς δεν ήρθαν μαζί μας γιατί έχουν κάποια προβλήματα. Ελπίζω μετά το Πάσχα να είμαστε όλοι έτοιμοι», σχολίασε ο «Ντούντα» και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι δίκαια είμαστε πρώτοι στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά το ότι τελειώσαμε αήττητοι για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο ως τώρα. Δεν πιστεύω ότι η έδρα έχει πολύ μεγάλο ρόλο στα πλέι οφ αν οι συνθήκες είναι κανονικές, όπως ήταν τα παιχνίδια στην κανονική περίοδο και ιδίως στο τελευταίο που δεν έπεσε ούτε κέρμα. Εμείς ξεκινάμε με τον επόμενο αντίπαλο μας στα πλέι οφ και έχουμε δρόμο ως τον Παναθηναϊκό».

Την ίδια άποψη με τον Ίβκοβιτς είχε και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης: «Ήταν ένα παιχνίδι που σφράγισε το αήττητο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν η χρονιά δεν ολοκληρωθεί για μας όπως πρέπει και το πρέπει είναι να πετύχουμε τους δυο στόχους μας. Είναι δύσκολο να παίζεις σ' ένα τέτοιο παιχνίδι που δεν υπήρχε κίνητρο και το ευχάριστο είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς».
thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου